ARTIFORT DESIGN MEUBELS

Artifort meubelen, wij leveren de gehele collectie. Kom langs in de showroom in Amsterdam of Schijndel, voor een vrijblijvend advies
Bekijk alle Artifort modellen banken en fauteuils hier op onze site.  Bekijk hier Artifort Mare prijzen en aanbiedingen.

Lees meer

Nederland 0031-20 311 83 96
Vraag hier een offerte aan.

De design collectie van Artifort is vaak kleurrijk en heeft echt een geheel eigen beeld. Het geeft uitstraling aan de inrichting en bepaald de sfeer. Art en Comfort en gemaakt door de beste ontwerpers, eigenzinnig design, strak gestoffeerd met vloeiende lijnen en een fantastisch zitcomfort. De collecties worden getoond in diverse musea zoals in Centre Pompidou. En ook bij zeer gerenommeerde bedrijven en bij de rijkere inrichtingen thuis.

De Lande meubelen en Artifort design meubels worden geproduceerd in de fabriek Schijndel Nederland, Lanaken Belgie en Bursa Turkije geproduceerd. Zo beschikken de merken over een eigen schuimmachine, hout- en metaalbewerking, poedercoating straat en productontwikkeling.

 

Artifort meubelen Kleuren en stoffen

De verschillende stoffen en leder die mogelijk zijn presenteren wij uitgebreid in onze Artifort showroom Amsterdam.
Wij leveren door de gehele Benelux.
Graag helpen wij u met het maken van een kleur of materiaal keuze - het is ons vak! Slijtage martindale, kleurechtheid, pilling en ook na levergarantie worden uitvoerig met u besproken.

Wilt u nu vrijblijvend telefonisch advies of een stalenkaart opvragen bel dan 020-3118396

 

Artifort ontwerpers

Bekende ontwerpen zijn Pierre Paulin, Geoffrey D. Harcourt RDI, René Holten, Patrick Norguet en Richard Hutten.