Balsan tapijt showroom Amsterdam Nederland 0031-20 311 83 96
Showroom voor Balsan projecttapijt.
U bent van harte welkom, maak wel even voor u op bezoek komt een afspraak zodat we voldoende tijd voor u kunnen reserveren.

Lees meer

BALSAN TAPIJT, PROJECTTAPIJT

U bent wekom bij Balsan Amsterdam. In de Balsan showroom Amsterdam presenteren wij alle stalen en hebben diverse projecttapijten op de vloer.

Balsan projecttapijten hoofdkantoor sinds 1973 staat de fabriek in Frankrijk, Arthon regio Centre-Val de Loire midden in de natuur.

Hierdoor krijgt het familiebedrijf grote internationale aantrekkingskracht, wat het ertoe brengt om samen te werken met de grootste bedrijfsgroepen. Sinds 2006 maakt Balsan in haar eigen belang deel uit van de groep Belgotex International, die zeer actief is in vier continenten.

Tegenwoordig vertrouwt Balsan op de deskundigheid van haar 250 medewerkers en genereert zij een omzet van bijna 70 miljoen euro, waarvan 45% voor de export.

De twee industriële vestigingen van Balsan liggen in een ongerepte omgeving waarin ze ideaal geïntegreerd zijn. De eerste is de fabriek in Arthon: 45.000 m2 gewijd aan de productie van kamerbreed tapijt. De andere fabriek staat in Neuve-Saint-Sépulchre en is gespecialiseerd in de productie van tapijttegels. Dankzij deze twee vestigingen kan Balsan comfortabele werelden bedenken, voor thuis, op kantoor of in het hotel – overal waar tapijt een duurzame rol kan spelen door combinaties van kleuren, een zacht oppervlak en rustgevende akoestiek.