thuiswerkplek bureau en bureaustoel

Thuiswerkplek bureaus zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze samenleving en wij bieden daarom een mooie selectie aan verschillende modellen.

Geniet van het comfort van een goede thuiswerkplek, een bureau die voorzien is van bijvoorbeeld kabelmanagement, die in hoogte verstelbaar is, waarbij u kunt kiezen uit verschillende merken, kleuren en materialen. Wij hebben diverse modellen uit verschillende prijscategorieën voor u samengesteld. Heeft u advies nodig? Bel met onze adviseurs die u graag helpen bij het maken van de juiste keuze. 

Flexibel werken in locatie en tijden door de verschillende werkconcepten of zoals nu door medische redenen, de 1,5 meter maatschappij. De manieren van werken zijn meer divers dan ooit tevoren en wij bieden daarom een mooie selectie aan van verschillende modellen. Een goede thuiswerkplek is meer dan alleen een tafel. Deze dient aan dezelfde eisen te voldoen als op kantoor (=Beeldschermbesluit). De juiste hoogte door middel van verstelling, manueel, slinger of elektrisch. Een vaste hoogte kan eventueel ook, maar dat dient dan wel de juiste hoogte te zijn. Tegenwoordig wordt er heel veel gewerkt met een elektrisch verstelbare zit-sta bureautafel. De afstelling van de juiste hoogte is dan  zeer eenvoudig. De afwisseling van houding is absoluut gezonder, zitten-staan-lopen, dan de “hele” dag zitten.

Bij een goede thuiswerkplek, is ook kabelmanagement en elektrificatie aan de orde. Een praktische manier van de kabels wegwerken en stroompunten om in te pluggen werken comfort verhogend. Hier zijn diverse mogelijkheden toe te passen. 

König + Neurath LIFE.S
WILT U MEER INFORMATIE ONTVANGEN OF KUNNEN WIJ U ADVISEREN?
Wij staan voor u klaar om u te helpen, neem hier contact met ons op!
Kantoor projectinrichting Skoon 8 - Oostzaan