Image

abstracta showroom

Abstracta showroom Amsterdam, u bent van harte welkom. Wij hebben een Abstracta service en montagedienst in de gehele Benelux. Buiten de Benelux werken wij met partners.  Lees meer

Soundscape; hoe ervaren wij de omgeving met ons gehoor. Deze ervaring beïnvloedt onze prestaties en welzijn op het werk op het werk. Met dit uitgangspunt hebben zij al tientallen jaren innovatieve producten ontwikkeld die zich onderscheiden in design, duurzaamheid, materiaalgebruik. Mooie producten voor akoestische oplossingen die voldoen aan de hoogste eisen. Zij hebben een breed scala aan producten voor verschillende omgevingen; van geluidsabsorberende schermen en oppervlakken, verlichtingselementen tot meubilair met akoestische eigenschappen.

Lees minder
Prijslijst
Kleuren
Merk:
Abstracta
Kleuren
Prijslijst
Aanbieding | Offerte?

Vul hiernaast uw gegevens in voor de aller beste aanbieding!
Wilt u direct contact 0031(0)20-3118396

Kleurstalen - Levertijden - Kortingen.
Wij verzorgen voor u de aller beste inkoopprijs.
Met onze expertise en onze lage overheadkosten leveren wij vaak bedrijven en particulieren in Nederland en België.

Prijslijst
Kleuren
Offerte | Contact
Prijslijst
Kleuren

Abstracta Nederland - België 0031 (0)20 311 8396

Akoestiek collectie is kleurrijk en wordt vaak gemaakt van akoestisch vilt. Dit zachte materiaal gaat het nagalmen van het geluid tegen. In onze Abstracta showroom Amsterdam - Oostzaan kunt u diverse producten bekijken. 

Abstracta meubelen

Sinds 1972 actief met akoestiek, wat hun pioniers maakt in innovatieve oplossingen op het gebied van geluidsbeheersing in werkomgevingen en openbare ruimtes. Vanuit Smaland Zweden werken zij over de hele wereld. Samenwerkend met de meest toonaangevende hedendaagse ontwerpers in de wereld, zoals Stefan Borselius, Anya Sebton, Nina Jobs, Poul Christiansen en Pia Wallén. De kern van het bedrijf is welzijn, voor toekomstige generaties en de planeet. Duurzaamheid is een natuurlijk onderdeel van het gehele proces. De tijdloze designs en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat de producten lang meegaan. Het bedrijf richt zich op het behalen van hun gestelde duurzaamheidsdoelen. Niet allen voor zich zelf maar ook in hun keuze van toeleveranciers. Showrooms hebben zij over de gehele wereld waar zij hun toonaangevende akoestische producten tonen.

Abstracta showroom amsterdam

Abstracta showroom Amsterdam, Skoon 8 - Oostzaan - Zakelijk en Particulier
Showroom, Polanerzandweg 1, 3446 CC Woerden

Graag komen wij met u in contact bel ons voor een afspraak.
0031 (0)20 311 8396 - Abstracta