Image

banne duurzame designmeubelen

Banne duurzame designmeubelen is een wereldberoemd om zijn unieke benadering van duurzaamheid en tijdloze ontwerpen. 

Een visionair merk dat lage landen designwaarden combineert met hoogwaardige materialen en verantwoorde productiemethoden. De hoog kwalitatieve materialen zorgen ontwerpen die jarenlang mee gaan en klasse uitstralen. Elk meubel is uniek in zijn ontwerp. Arjen Lubbes, de eigenaar van Banne richt zicht voornamelijk op de samenwerken tussen het merk en de klant, alles met als doel een duurzamere wereld te creëeren.

Van stoelen gemaakt van afvalresten, tot tafels. banken en fauteuils en meubels voor buiten, vraag ons om advies voor meubelen van Banne

BANNE DESIGN MEUBELEN VAN NEDERLANDSE BODEM - NEDERLAND BELGIË 0031 (0)20 311 8396

Banne meubelen zijn Nederlandse Design meubelen,  kleurrijk en uniek in zijn soort. Wij hebben een showroom in Oostzaan, u bent van harte welkoM!

OVER BANNE MEUBELEN

Banne is ontstaan in 2020 en afkomstig uit een kleine strook land een paar meter onder de zeespiegel in de Nederlandse polder. Maar onze naam gaat over meer dan de noodzaak om duurzamer te leven met de natuur. Het herinnert ons aan de kracht van de gemeenschap om onze grootste collectieve uitdagingen te overwinnen. Al honderden jaren houden families hier de zee op afstand door samen te werken.

Samenwerken zit in ons DNA en willen daarom, onder leiding van topontwerper Arjen Lubbes, elk meubel voorzien van een hoge duurzaamheid die daarmee tegelijkertijd dus bijdraagt aan de wereld die meer leefbaar is, samen, met u!

BANNE SHOWROOM AMSTERDAM

Banne Amsterdam Showroom, Skoon 8 - Oostzaan - Zakelijk en Particulier
Banne showroom, Schoot 2, 1551 NB Westzaan

Graag komen wij met u in contact bel ons voor een afspraak.
0031 20 311 8396 voor Banne meubelen