Meinema Projectinrichting Team

De kantooromgeving van nu is niet meer te vergelijken met de werkplekken van tien jaar geleden. De manier van werken is veranderd. Werknemers zijn mobiel: ze werken thuis, op kantoor of op andere locaties. Dat heeft gevolgen voor de kantoorinrichting van bedrijven. De inrichting van de werkplekken is maatwerk.

Deze ontwikkeling vraagt om ervaren specialisten die snel begrijpen waar u behoefte aan heeft. Wat de mogelijkheden zijn voor een bedrijf waarbij medewerkers op verschillende locaties werken. Of voor een bedrijf waarbij werknemers vooral op kantoor aan de slag gaan. Het team van Meinema Projectinrichting weet dat geen bedrijf hetzelfde is.

Kewal Baitali

Direct 06-41114730

verkoop@meinema.nl

Hans Knoppert

Direct 06-41114669

h.knoppert@meinema.nl

Kirsten Gerdessen

0031 (0)20-3118396

k.gerdessen@meinema.nl

Fred Stalenberg

Direct 06-38150784

f.stalenberg@meinema.nl

Hans Top

Direct 06-41115028

verkoop@meinema.nl

Daarom luisteren we eerst naar uw ervaringen en uw wensen. Hoe zouden u en uw medewerkers willen werken? In wat voor ruimte wilt u uw klanten ontvangen? Welke inrichting raakt de juiste snaar van uw medewerkers? We vertalen uw specifieke wensen naar een inrichtingsconcept. Met partnerbureaus realiseren we 3D presentaties, zodat u meteen kunt zien hoe uw ideale werkruimte eruit kan komen te zien. Indien nodig passen we het concept aan. Omdat een tevreden klant voor ons het hoogste goed is. Op deze manier bewijzen we al jarenlang dat we voor talloze bedrijven en organisaties een inspirerende en duurzame werkplek weten te creëren. Voor elk oppervlak en voor elk budget.

Op deze manier bewijzen we al jarenlang dat we voor talloze bedrijven en organisaties een inspirerende en duurzame werkplek weten te creëren. Voor elk oppervlak en voor elk budget.

Bent u benieuwd hoe ons team voor u een inspirerende werkplek kan realiseren? Stuur ons een email en we nemen graag contact met u op.