Klober bureaustoelen

Klober is gespecialiseerd in het ontwerpen van kantoorstoelen en zitmeubilair. De bureaustoelen worden gekenmerkt door de ergonomische eigenschappen en vormgeving. De collectie bestaat uit vergaderfauteuils, bureaustoelen, conferentiestoelen en nog veel meer. Bekijk hieronder het complete overzicht. Voor professioneel advies kunt u langs komen in onze bureaustoelen showroom of vrijblijvend contact met ons opnemen.

Please note the following section of content is possibly being delivered from an external source (IFRAME in HTML terms), and may present unusual experiences for screen readers.

Nederland 0031 - 20 311 83 96
Vraag hier een offerte aan

Graag geven wij u een arbodeskundig ergonomisch klober advies met een uitgebreide bureaustoel en werkplekinstructie. Wij zijn arbodeskundig en helpen u graag verder met het uitzoeken van de voor u perfecte stoel. Wij hebben vele modellen in onze showroom staan en nodigen u graag uit voor een stoel passing. Heeft u rug nek en schouderklachten dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Klober bureaustoelen dealer in de regio Amsterdam en leveren door de gehele Benelux.