Filter fitler
Aanbieding | Offerte?

Vul hiernaast uw gegevens in voor de aller beste aanbieding!
Wilt u direct contact 0031(0)20-3118396

Kleurstalen - Levertijden - Kortingen.
Wij verzorgen voor u de aller beste inkoopprijs.
Met onze expertise en onze lage overheadkosten leveren wij vaak bedrijven en particulieren in Nederland en België.

Directiemeubelen overzicht

Directiemeubilair - Luxe kantoormeubelen meubelen voor de directiekamer, zoals luxe verstelbare directiebureaus. Wilt u een gedegen inrichtingsadvies voor uw directiekamer? Wij hebben voor u onder andere in ons assortiment luxe bureaustoelen, directiebureaus.  Een inrichting voor een luxe directiekamer vraagt om een een grondig en gedegen advies. Bent u opzoek naar een directiewerkplek wij helpen u graag,  Lees meer

Meinema projectinrichter heeft vele merken, is onafhankelijk en heeft ook voor u de oplossing. De uitstraling van het meubilair kan enorm variëren voor iedere smaak er een oplossing. Zo zijn er vele verschillende bladvormen en kleuren. De directiebureaus zijn leverbaar in het hout, van glas, met een HPL toplaag maar ook van fineerhout. De meubels hebben een zeer fraaie vormgeving speciaal voor directie en management meubilair.

 

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies, wij komen graag bij u langs of u bent welkom in onze showroom in Amsterdam. Onderstaand enkele voorbeelden uit onze ruime collectie directiemeubilair.

Lees minder
WILT U MEER INFORMATIE ONTVANGEN OF KUNNEN WIJ U ADVISEREN?
Wij staan voor u klaar om u te helpen, neem hier contact met ons op!
Kantoor projectinrichting Skoon 8 - Oostzaan