Image

ARTIFORT Amsterdam bij Meinema

Artifort design meubelen? Kom langs in onze showroom in Amsterdam. Wij hebben alle modellen, materialen en kleuren voor u beschikbaar. U bent van harte welkom! Als partner van Artifort hebben wij al ruim 40 jaar ervaring en veel kennis van zaken. Bij ons kunt u rekenen op vertrouwen, zekerheid en professioneel advies. Of u nu een particulier of een zakelijke klant bent, wij helpen u graag met het vinden van de perfecte meubels voor uw interieur.

Bent u geïnteresseerd in bijvoorbeeld  een Artifort Mare aanbieding meubelen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0031 (0)20 311 8396 om een afspraak te maken of kom langs in onze showroom. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen en de beste aanbieding te doen. Kom langs bij Meinema en ontdek de wereld van design meubelen!

Lees meer
Prijslijst
Kleuren

Over Artifort design meubelen

Artifort, een samensmelting van de woorden "Artis" (kunst) en "Fortis" (kracht), staat wereldwijd bekend om tijdloos design en toonaangevende meubels. Sinds 1890 produceert Artifort onderscheidende, comfortabele en functionele meubels. Iconische klassiekers van gerenommeerde designers hebben het fundament gelegd voor Artifort, terwijl de huidige generatie topontwerpers het Artifort DNA voortzet.

Of je nu waarde hecht aan vorm of functie, in de Artifort collectie vind je altijd een ontwerp dat je hart verovert. Bij Artifort gaan design, kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid hand in hand. Het doel is om meubels te maken die zowel de levensduur van de materialen als de energie en visie van de ontwerper respecteren.

De meubels uit de Artifort-collectie zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook bestand tegen de eisen van het dagelijkse leven. Ze voelen zich thuis in zowel huiselijke als drukbezochte openbare ruimtes en dragen bij aan de sfeer en functionaliteit van kantoren, luchthavens en andere openbare omgevingen. Overal ter wereld bieden Artifort meubels comfort en persoonlijkheid.

Kleuren en stoffen

De verschillende stoffen en leder soorten en kleuren presenteren wij uitgebreid in onze showroom in Amsterdam - Oostzaan, Skoon 8. Graag helpen wij u met het maken van een kleur- of materiaal keuze. Wij adviseren u graag over de slijtage martindale, kleurechtheid, pilling en de garanties. De meubelen collectie van is kleurrijk en heeft echt een geheel eigen beeld. Het geeft uitstraling aan de inrichting en bepaalt de sfeer. Art en Comfort en gemaakt door de beste ontwerpers, eigenzinnig design, strak gestoffeerd met vloeiende lijnen en een fantastisch zitcomfort.

ARTIFORT Amsterdam SHOWROOM

Showroom Nederland en België - Meinema
Skoon 8 | Oostzaan - Zakelijk en Particulier
Artifort showroom en fabriek - Van Leeuwenhoek 20 | Schijndel 


Meinema heeft voor u alle materialen en kleuren ter beschikking.
Bel ons voor een afspraak 0031 20 311 83 96 
Wij geven u graag meer informatie over Artifort