Image

ARTINOX verlichting voor De projectinrichting

Artinox showroom Amsterdam 
Particulieren zijn bij ons ook van harte welkom. Wij hebben een Artinox service en montagedienst in de gehele Benelux. Buiten de Benelux werken wij met partners.  Artinox is een Portugees merk sinds 1977 dat mooie design verlichtingsoplossingen realiseert. Van Europa tot het midden Oosten en zelfs Noord-Afrika, Artinox is inmiddels een wereldwijd bekend merk die een brede collectie aan lampen ontwerpt. Van muurlampen tot aan staande lampen, van hoge kwaliteit en met name maatwerk is iets waar Artinox in uitblinkt.

Lees meer

Artinox NEDERLAND - BELGIË 0031 (0)20 311 8396

Artinox lampen collectie is veelzijdig en flexibel door de custom made opties. In onze Artinox showroom Oostzaan kunt u diverse producten bekijken.

OVER artinox verlichting Amsterdam

Artinox heeft zich sinds 1977 geprofileerd als een merk dat zich richt op hoogwaardige verlichting. Een van de belangrijkste kenmerken en pijlers is hun vermogen tot gemakkelijke aanpassingen en custom made maatwerk oplossingen. De combinatie van technologische innovatie, de kwaliteit van de producten, de flexibiliteit en het vermogen om te reageren op de verzoeken van zijn klanten zijn de belangrijkste onderscheidende aspecten van dit merk. Alle Artinox lampen zijn gemakkelijk aan te passen aan de behoeften van de klant en worden volledig aangepast in afwerking, afmeting, draadlengte, enz. Design op maat lampen van Portugese afkomst, dat is Artinox verlichting

 

artinox SHOWROOM NEDERLAND

Artinox Amsterdam Showroom, Skoon 8 - Oostzaan - Zakelijk en Particulier,
Artinox showroom Rua Fonte Moura, 227, Vale do Grou, Apartado 12
3754-908 Aguada de Cima Águeda Sul, Portugal
Bel ons voor een afspraak 0031 (0)20 311 8396 voor Artinox verlichting