Image

BIC CARPETS KOPEN?

BIC Carpets showroom Amsterdam Projectinrichter, u bent van harte welkom. Wij hebben een BIC Carpets service en montagedienst in de gehele Benelux. Buiten de Benelux werken wij met partners.

BIC Carpets bestaat uit een grote selectie vloerkleden geschikt voor zowel projectinrichting als particuliere inrichting. Elk model is uniek in zijn soort en ook staat het merk bekend om zijn selectie van innovatieve en duurzame karpetten. De brede collectie aan tapijten bekleed vele musea, hotels en kantoorinrichtingen van hoge klasse. Bijvoorbeeld de Stone collectie de geïnspireerd is op de kasseistraatjes van de Griekse eilanden die al vele ruimtes heeft doen opleven. BIC creëerde verschillende collecties en stijlen die leverbaar zijn in verschillende kleur paletten.

Lees meer
Downloads Download icon
Prijslijst download-bestand-icoon
Brochure download-bestand-icoon Brochure download-bestand-icoon
Merk:
Bic Carpets
Brochure Brochure
Prijslijst
Prijslijst
Brochure Brochure

BIC CARPETS Nederland - België 0031 (0)20 311 8396

BIC Carpets collectie is kleurrijk, innovatief en ook duurzaam. Diverse kleden zijn gemaakt van ecologische materialen die lang mee gaan en tevens vlek bestendig zijn en gemakkelijk te onderhouden. Zo zijn er bijvoorbeeld vele kleden gemaakt van 100% geregenereerd Nylon, dit voelt zijdezacht aan maar is tevens de beste duurzame keuze. 

 

OVER BIC CARPETS

BIC Carpets bestaat sinds 1956 en is internationaal bekend vanwege het ontwikkelen van hoogwaardige standaard en op maat gemaakte tapijten volgens de Wilton weefmethode. Deze weefmethode kenmerkt zich door zijn uitzonderlijke kwaliteit en flexibiliteit aan zijn klanten overal ter wereld. De BIC karpetten zijn te vinden op diverse plekken zoals ambassades en luxejachten, in hotels en (directie)kantoren.

Gevestigd in België en gericht op een constante evolutie van creativiteit, duurzaamheid en comfort.

BIC CARPETS AMSTERDAM SHOWROOM

BIC Carpets Amsterdam Showroom, Skoon 8 - Oostzaan - Zakelijk en Particulier
BIC Carpets showroom, Vlamingstraat 12, 8560 Wevelgem, België

Graag komen wij met u in contact bel ons voor een afspraak.
0031 (0)20 311 8396 voor BIC Carpets