Image

Cascando MEUBELEN

Cascando meubelen showroom Amsterdam Nederland 0031 (0)20 311 8396
Particulieren zijn bij ons ook van harte welkom. Wij hebben een service en montagedienst in de gehele Benelux. Buiten de Benelux werken wij met partners.

Meubilair voor woning- en kantoorinrichting met een eigentijds design die echte eyecatchers vormen in de ruimte. Cascando is vooral bekend om zijn kapstokken, maar heeft ook zitmeubilair, akoestische producten en diverse opbergsystemen. De producten geven een frisse uitstraling en een finishing touch aan het interieur en kunnen op uiteenlopende manieren gebruikt worden. Ze richten zich met deze onderscheidende en moderne interieurproducten op het perfectioneren van inspirerende werkwerelden. Omdat ze succesvolle mensen succesvol willen houden. Eenvoud in vorm, constructie en functie zijn belangrijk.

Home Cascando | Bend | Flower | Kendo | Pillow Wall | Pully | Rombo

Lees meer

OVER Cascando 

Het bedrijf is gevestigd in Duiven en is een echt Nederlands designmerk. Ze geloven dat je gelukkig voelen op je werk een essentiële succesvoorwaarde is. Een geweldig interieurontwerp draait om het zorgen dat mensen zich thuis voelen op de werkplek, want alleen gelukkige mensen dragen bij aan een positieve werkcultuur en initiëren nieuwe prestaties. Ze willen graag bewijzen dat vertrouwen in de veiligheid en comfort van een ruimte een gevoel van verbondenheid geeft. Als mens, als medewerker of als gast. Met originele ontwerpen, producten die uitnodigend zijn en interactie stimuleren in functionele en inspirerende ruimtes. Op het hoofdkantoor werken zo’n dertig getalenteerde mensen aan het creëren en fabriceren van deze producten. Daarnaast werken ze samen met vele verschillende designer zoals Robert Bronwasser, Silvio Rohrmoser en Ana Mir en Emili Padrós van Emiliana Design Studio uit Barcelona.

cascando SHOWROOM AMSTERDAM Oostzaan

Cascando meubelen heeft een showroom in Duiven Impact 2
Showroom Skoon 8 - Oostzaan - Zakelijk en Particulier, 
hier presenteren wij alle materialen en enkele modellen
Graag komen wij met u in contact bel ons voor een afspraak
0031 (0)20 311 8396 voor meer informatie over Cascando meubelen