Image

Forming Function Meubels Amsterdam

Forming Function heeft een grote passie voor vakmanschap en produceert accessoires die opvallen. Bekijk de producten in onze showroom in Oostzaan. Wij bieden graag onze expertise aan bij de volledige inrichting van uw ruimte. Vraag gerust een offerte aan en onze designafdeling zal u assisteren bij het opstellen van het meest geschikte plan voor uw interieurwensen.

Prijslijst
Prijslijst

Over Forming Function

Forming Function is een technisch ontwerpbureau dat sinds 1983 bestaat. Het bedrijf heeft een passie voor technisch vakmanschap, gecombineerd met mooie producten die opvallen en niet weggestopt worden. Zij worden gedreven door het vinden van eenvoudige oplossingen voor complexe uitdagingen, of het nu gaat om elektriciteitsvoorziening, verlichting of ergonomie. En als er één ding is dat het bedrijf door de jaren heen geleerd heeft, is het om nieuwsgierig te blijven en voorop te lopen. Het zijn pioniers in het mooi maken van technische accessoires.

Het ontwerpbureau gelooft dat de vorm de functie moet volgen, maar zij zien ook een groot potentieel in het combineren van hun technische expertise met een meer mensgericht ontwerp. Het bedrijf noemt het vanzelfsprekend dat de technologie die we dagelijks gebruiken, ook esthetisch aantrekkelijk moet zijn om in de buurt te zijn. Zij willen eenvoudigweg dan ook geen concessies doen aan functie of vorm.