Image

projectinrichter nederland meinema

Projectinrichter Nederland Meinema, u bent van harte welkom. Wij hebben een mooie showroom in Oostzaan en bieden service en montagedienst in de gehele Benelux voor al onze projectmeubelen merken. Buiten de Benelux werken wij met partners. Sinds 1980 innovatief in creatieve inrichtingen. De manier van werken blijft veranderen.  Lees meer

De trend is nu, veiligheid, duurzaam en huiselijk. Omdat wij veel fabrikanten en beurzen over de hele wereld bezoeken, zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends, ergonomische en facilitaire ontwikkelingen.

Wij kunnen voor u een prachtige nieuwe werkomgeving creëren met een nieuwe identiteit, zodat u de stap verder kunt maken. De echte waarde van uw onderneming zijn uw mensen, zorg dat zij een fijne werkplek krijgen, zodat zij het naar hun zin hebben en graag bij u willen werken.

Wij zijn experts op het gebied van Projectinrichting.

Lees minder
accessoires kantoorruimte
accessoires kantoorruimte

turnkey projectinrichting NEDERLAND - BELGIË 0031 (0)20 311 8396

Turnkey projectinrichting door heel Nederland maar ook andere streken van Europa is waar Meinema goed in is. Wij werken samen met vele merken en partners, onze kennis is altijd actueel en ons belangrijkste uitgangspunt is om de hoogste kwaliteit en authenticiteit te leveren voor elk project. 

over meinema

Wij zijn een projectinrichter, ons team weet dat geen bedrijf hetzelfde is. 

Daarom luisteren we eerst naar uw ervaringen en uw wensen. Hoe wilt u graag werken? Wat is voor uw bedrijf de definitie van een werkplek. Hoe kunnen wij u helpen met het werven en behouden van gemotiveerd personeel. Juist de werkomgeving is voor veel personeelsleden een belangrijk criterium om voor een bedrijf te willen werken. Hoe wilt u uw bedrijf profileren? Welke inrichting raakt de juiste snaar van uw medewerkers? We vertalen uw specifieke wensen naar een inrichtingsconcept. Door middel van 3D presentaties kunt u meteen kunt zien hoe uw ideale werkruimte eruit kan komen te zien. Op deze manier bewijzen we al jaren lang dat we voor talloze bedrijven en organisaties een inspirerende en duurzame werkplek weten te creëren. Bent u benieuwd hoe ons team voor u een inspirerende werkplek kan realiseren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 

meinema SHOWROOM oostzaan

Meinema Showroom, Skoon 8 - Oostzaan - Zakelijk en Particulier

Graag komen wij met u in contact bel ons voor een afspraak.
0031 (0)20 311 8396 voor Projectinrichting Nederland