Image

Offerte kantoormeubelen Flokk showroom 

Offecct is een Zweeds designmeubelmerk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en trendy meubels. Het moederbedrijf, Flokk, biedt een uitgebreide collectie zitmeubelen en accessoires voor ontmoetingsplekken, openbare ruimtes en lounges. Denk aan modulaire banken, fauteuils en tafels. Offecct speelt slim in op de laatste trends op het gebied van vormgeving en functionaliteit, met duurzame producten die vaak geluidsabsorberend zijn en voorzien van hippe, organische vormen en stoffen. Ze werken samen met toonaangevende ontwerpers, en hun collectie is bij ons verkrijgbaar tegen een voordelige projectprijs. Kom gerust langs in onze showroom of bel ons voor een Offecct-aanbieding!

Alle
Akoestiek
Bank | Fauteuil
Vergadertafels

Offerte kantoormeubelen Flokk showroom 

Offecct is een Zweeds designmeubelmerk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en trendy meubels. Het moederbedrijf, Flokk, biedt een uitgebreide collectie zitmeubelen en accessoires voor ontmoetingsplekken, openbare ruimtes en lounges. Denk aan modulaire banken, fauteuils en tafels. Lees meer

Vaak mogen wij van de fabrikant geen korting online vermelden.

Neem contact op voor een aanbieding.
Klantenservice 0031(0)20-3118396

Prijslijst
Merk:
Offecct
Prijslijst
Offerte | Aanbieding

Vul hiernaast uw gegevens in om een mooi voorstel te krijgen.

Wij adviseren onafhankelijk en vrijblijvend. 
Kom langs in een showroom of maak vrijblijvend een advies-afspraak bij u op locatie.

 

 

Zakelijk en particulier Klantenservice NL en BE 0031(0)20-3118396

X
Prijslijst
Offerte | Contact
Prijslijst
Offerte | Aanbieding
Offecct speelt slim in op de laatste trends op het gebied van vormgeving en functionaliteit, met duurzame producten die vaak geluidsabsorberend zijn en voorzien van hippe, organische vormen en stoffen. Ze werken samen met toonaangevende ontwerpers, en hun collectie is bij ons verkrijgbaar tegen een voordelige projectprijs. Kom gerust langs in onze showroom of bel ons voor een Offecct-aanbieding!

 Terug naar boven