Image

refelt petfelt PRODUCTEN SHOWROOM

Refelt Petfelt panelen showroom Amsterdam Projectinrichter, u bent van harte welkom. Wij hebben een Refelt service en montagedienst in de gehele Benelux. Buiten de Benelux werken wij met partners. Refelt Petfelt panelen creëren een betere geluidsomgeving in gehorige ruimtes en op werkplekken waar er veel last is van omgevingsgeluid. In de hedendaagse kantooromgevingen zie je vooral veel open en flexibele werkplekken. Dit leidt tot een wat meer rumoerig  Lees meer

geheel en dit zijn situaties waar Refelt met de duurzame akoestische panelen de oplossing biedt. De panelen zijn gemaakt van Petfelt, een materiaal dat vervaardigd is uit het recyclen van plastic flessen. Dit Vilt heeft een hoge geluidsabsorptie en is dus bovendien goed voor het milieu.

Home Refelt | Petfelt panels

Lees minder
Prijslijst
Merk:
Refelt
Prijslijst
Aanbieding | Offerte?

In publishing and graphic design, Lorem ipsum is a placeholder text commonly used to demonstrate the visual form of a document or a typeface without relying on meaningful content. Lorem ipsum may be used as a placeholder before the final copy is available.

Prijslijst
Offerte | Contact
Prijslijst
Maatwerk petvilt wand
viltwand opmaat

refelt petfelt PRODUCTEN NEDERLAND - BELGIË 0031 (0)20 311 8396

Refelt petfelt collectie bestaan uit mooie panelen die zacht aanvoelen. Ze worden vooral gebruikt als wand- en plafondpanelen, scheidingswanden, prikborden of als custom made panalen.

 

REFELT SHOWROOM AMSTERDAM

Refelt Amsterdam Showroom, Skoon 8 - Oostzaan - Zakelijk en Particulier
Refelt showroom, Dijkgraaf 38, 6921 RL, Duiven, Nederland

Graag komen wij met u in contact bel ons voor een afspraak.
0031 (0)20 311 8396 voor Refelt BV