Image

Satelliet meubelen kopen?

Satelliet meubelen aanbiedingen voor horeca, specialist in horecameubilair voor en de Hospitality markt.
Satelliet meubelen kenmerkt zich door hun brede collectie. Hotel horeca meubelen vraag een scherpe offerte aanbieding via Meinema. Particulieren en kantoorinrichters zijn ook van harte welkom bij Meinema. Horeca meubelen  Lees meer

groothandel - aanbiedingen. Van ontwerp tot realisatie. De oorsprong ligt vooral bij de horeca branche maar inmiddels hebben zij zich ook groot gemaakt in retail, lesuren, zorg, office en onderwijs. De meer dan 4000  producten kunnen ieder beschreven worden als sfeervolle items die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. Ook heeft Satelliet een omvangrijke collectie aan stoffen, leer en afwerkingsmogelijkheden en dat creëert ruimte voor het geheel naar eigen wens personaliseren van de meubelen.

Lees minder
Prijslijst
Brochure Brochure Kleuren

Vraag hier een offerte aan  - Nederland 0031 (0)20 311 8396.
Wij geven graag vorm aan de inrichting van hedendaagse horecagelegenheden. Van bruin café tot trendy loungeclub of knusse lunchroom.
Satelliet heeft de meubilair collectie samen gebracht in inspirerende showrooms. Showroom Satelliet Breda, hier is tevens het hoofdkantoor gevestigd.
Satelliet showroom Amsterdam, op deze locatie zijn diverse partners te ontmoeten.