Image

vescom vinyl wandbekleding behang showroom

Vescom showroom Amsterdam - Oostzaan 0031 (0)20 311 8396
Particulieren zijn bij ons ook van harte welkom. Wij hebben een Vescom service en montagedienst in de gehele Benelux. Buiten de Benelux werken wij met partners.

Vescom behang en meubelstoffering staat bekend om hen hoogwaardige interieurproducten voor de internationale projectinrichting. Dit omvat wandbekleding, meubelbekleding en gordijnstoffen. Hun primaire markten zijn horeca, gezondheidszorg, retail, kantoren en onderwijs.

Lees meer
Downloads Download icon
Merk:
Vescom

vescom behang NEDERLAND - BELGIË 0031 (0)20 311 8396

Vescom behang is leverbaar in meer dan 150 designs en 2.000 kleuren. U kunt ook digitaal een eigen afbeelding op uw wandbekleding printen. Kom langs in onze showroom Nederland voor advies en om de materiaalstalen live te bekijken.

 

over vescom wandbekleding en projectstoffering

Vescom blinkt uit in het creëren van mooie, rijke en sfeervolle interieurproducten waarin functionaliteit en uitstraling vakkundig samengaan. Onze wandbekleding, meubelbekleding en gordijnstoffen zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan materialen, structuren, texturen en kleuren. Wij zijn toegewijd aan het leveren van oplossingen voor klanten die sfeer net zo belangrijk vinden als het doel waarvoor het product bedoeld is. Daarom voldoet elk product dat wij maken aan strenge kwaliteitseisen, waaronder duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid, brandwerendheid, kras- en stootvastheid, veiligheid en kleur- en lichtvastheid. Bel ons voor al uw vragen of materiaalstalen Vescom

vescom SHOWROOM Amsterdam

Vescom Amsterdam Showroom, Skoon 8 - Oostzaan - Zakelijk en Particulier,
Vescom showroom, Camps i Fabrés, 3, 1.15, 08006 Barcelona, Spanje

Graag komen wij met je in contact bel ons voor een afspraak. 
0031 (0)20 311 8396 voor Vescom