Image

Wilkhahn showroom AMSTERDAM BIJ MEINEMA

Wilkhahn meubelen officiële showroom Amsterdam - Nederland. Service en montagedienst in de gehele Benelux. Als het gaat om nieuwe concepten, innovaties voor de kantooromgeving dan zijn wij daarin een drijvende kracht. Wilkhahn staat voor; welzijn en duurzaamheid deze zijn vertaald in mooie vormgegeven goede doordachte oplossingen.

De product portfolio  is breed zoals;  bureaustoelen, vergaderstoelen en de uitgebreide collectie aan vergadertafels en stoelen. Wilkhhahn staat bekend om zijn duurzame productie, al jaren lang produceert de meubelfabriek met een 0% co2 uitstoot en heeft een eigen energiecentrale.

De prachtige collectie vergadertafels en vergaderdoelen zijn zeer luxe te noemen, kwaliteit op het hoogste niveau.
De fabriek en showroom zijn in Bad Münder am Deister, u bent van harte welkom voor een rondleiding.

Lees meer
Prijslijst
Kleuren

Over Wilkhahn meubelen

Friedrich Hahne en Christian Wilkening richtten een stoelenfabriek op in Eimbeckhausen bij Hannover. De naam van de twee oprichters werd later gebruikt om de bedrijfsnaam Wilkhahn te creëren. Hoogwaardige stoelen van massief beukenhout zijn gemaakt van hout uit nabijgelegen bossen. Hun filosofie. Zie de dingen in perspectief. Wees attent. Houd een onderzoekende geest. We hebben nooit geloofd in het idee van pure vorm: wie meubels en interieurs ontwerpt, ontwerpt in feite zijn of haar omgeving en menselijke relaties. Esthetiek heeft voor ons altijd een ethische dimensie gehad. Jarenlang hebben we consequent nieuwe wegen ingeslagen in design; al jaren beoefenen we eerlijk en verantwoord partnerschap. Met de natuur, met onze medewerkers en met de technologie die we gebruiken. Fritz Hahne over sterk leiderschap, geen bevelen zonder uitleg deze zin van Fritz Hahne’s werd al heel vroeg de leidraad voor interne communicatie. Beslissingen bij het bedrijf moeten altijd worden gelegitimeerd door middel van argumenten en niet door middel van hiërarchieën. Zo’n bedrijfscultuur geeft sterke individuen vol zelfvertrouwen die volledig toegewijd zijn aan hun werk. De producten zijn te bewonderen in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam het gebouw is ontwikkeld door de architecten Brinkman & van der Vlugt (1925-31).

Wilkhahn showroom Amsterdam

Showroom Skoon 8 - Oostzaan - Zakelijk en Particulier, 
Wilkhahn showroom Rotterdam | Van Nelle Fabriek Van Nelleweg 2120 

Graag komen wij met u in contact, bel ons voor een afspraak
0031 (0)20 311 8396 voor meer informatie over Wilkhahn meubelen