Filter fitler
Aanbieding | Offerte?

Vul hiernaast uw gegevens in om een mooi voorstel te krijgen.

Wij adviseren onafhankelijk en vrijblijvend. 
Kom langs in een showroom of maak vrijblijvend een advies-afspraak bij u op locatie.

 

 

Zakelijk en particulier Klantenservice NL en BE 0031(0)20-3118396

Slogan akoestiek showroom

Ovale vergadertafel - elips tafel

Vergadertafel met een ovaal blad, bekijk ze hier in onze overzicht of kom langs in onze showroom. Onze tafels zijn in vele afmetingen te bestelen, graag helpen wij u bij het vinden van uw ideale afmeting. Het is standaard mogelijk om een Electra unit in het blad te bouwen. Er is qua materiaal keuze veel mogelijk denk hierbij aan houtfineer of massief houtenbladen, melanine of HPL afwerking.   Lees meer


Een ovale eetkamertafel voor 6 personen uitgevoerd met een houtfineer blad is als voorbeeld leverbaar in vele hout en kleursoorten, ook de vorm van de randafwerking en het blad zijn standaard te kiezen. Wij helpen u daar uitvoerig bij. U bent welkom in de showroom.

 

Lees minder

De ovale houten tafel is een prachtig meubelstuk dat een tijdloos en elegant karakter toevoegt aan elke ruimte. Met zijn unieke vorm en warme uitstraling is het een perfecte keuze voor zowel klassieke als moderne interieurs. Het gebruik van hout als materiaal voor de ovale tafel zorgt voor een natuurlijke en organische sfeer. Het hout kan variëren van lichtere tinten, zoals eikenhout, tot donkere houtsoorten, zoals walnoot.

Dit biedt ruimte voor personalisatie en maakt het mogelijk om de tafel af te stemmen op de bestaande inrichting en kleurenschema's. Wat deze tafel echt bijzonder maakt, is de vloeiende vorm. In tegenstelling tot een rechthoekige tafel, biedt de ovale vorm een gevoel van harmonie en zachtheid. Het creëert een gezellige en intieme sfeer, perfect voor het samenkomen van vrienden en familie. Bovendien biedt de ovale vorm meer flexibiliteit in het plaatsen van stoelen rondom de tafel, waardoor er meer zitplekken beschikbaar zijn.

De duurzaamheid van hout maakt de ovale tafel ook een verstandige keuze. Hout is een sterk en robuust materiaal dat jarenlang meegaat. Met de juiste zorg en onderhoud kan de tafel generaties lang worden doorgegeven. Of het nu gaat om een eetkamertafel, een vergadertafel of een bureau, de ovale houten tafel is een tijdloos meubelstuk dat stijl en functionaliteit combineert. Het voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte en creëert een warme en uitnodigende atmosfeer. Investeer in een ovale houten tafel en geniet van de schoonheid en veelzijdigheid die het te bieden heeft.

WILT U MEER INFORMATIE ONTVANGEN OF KUNNEN WIJ U ADVISEREN?
Neem hier contact voor een ovale tafel