Image

Crassevig MEUBELEN

Crassevig meubelen produceert zitoplossingen die design, kleur en flexibiliteit al jaren als kernwaarden heeft, afkomstig uit Udine Italië. Tijdloos Scandinavisch geïnspireerde ontwerpen maar dan met een Italiaanse mentaliteit. Oog voor detail in materiaalgebruik en lijnenspel. Tijdloze ontwerpen voor restaurants, vergaderruimtes, zalen, zorginstellingen, openbare publieke ruimtes. Stoelen, fauteuils, krukken en tafels die vooral architecten waarderen, de  Lees meer

handvaardigheid dat samen gaat met de esthetische kracht van creativiteit en industrieel vakmanschap. Het belang van details transformeert het karakter van de omgeving, van puur functioneel naar een ruimte om aangenaam in te leven.

Crassevig meubelen showroom Amsterdam Nederland 0031 (0)20 311 8396
Particulieren zijn bij ons ook van harte welkom. Wij hebben een service en montagedienst in de gehele Benelux. Buiten de Benelux werken wij met partners.

Lees minder
Merk:
Crassevig
Prijslijst
Brochure Brochure Kleuren
Offerte | Contact
Prijslijst
Brochure Brochure Kleuren

OVER Crassevig 

Crassevig werd opgericht in Corno di Rosazzo, Udine in 1969. De oprichting van het bedrijf wordt gevolgd door de geboorte van de meest geavanceerde technieken voor het buigen van hout en het werken in design. Crassevig werkt onder andere met de volgende ontwerpers: Raul Barbieri, Rodolfo Dordoni, Ton Haas, Enrico Franzolini en Gruppo Grafite. Alle producten worden volledig met de grootste zorg, onder strenge condities in hun eigen fabriek gemaakt. Dit zero-milage principe geeft een hoge mate van ecologische duurzaamheid. Belasting van het milieu wordt op die manier zeer beperkt. Ook dit behoort tot de kernwaarden. Daarnaast hanteren zij een grote voorraad in frames en zitschalen van de gehele collectie waardoor levertijden veel korter zijn dan gebruikelijk. Dit zorgt ervoor dat zij zeer snel kunnen leveren in meer dan 80 landen ter wereld.

Crassevig SHOWROOM AMSTERDAM OOSTZAAN

Crassevig meubelen showroom Skoon 8 - Oostzaan - Zakelijk en Particulier, 
hier presenteren wij alle materialen en kleuren.
Showroom Woerden – Polanerzandweg 1 
Graag komen wij met u in contact bel ons voor een afspraak.
0031 (0)20 311 8396 voor meer informatie over Crassevig meubelen