Fredrik Mattson

Fredrik Mattson: Een getalenteerde meubelontwerper en interieurarchitect

Fredrik Mattson is een meubelontwerper en interieurarchitect die in 2002 afstudeerde aan het University College of Arts, Crafts and Design (Konstfack) in Stockholm. Met zijn jarenlange ervaring als meubelmaker heeft hij een unieke visie ontwikkeld op het ontwerp van meubels en interieurs.  Lees meer

 

Het creatieve proces van Fredrik Mattson

Voor Fredrik Mattson is het belangrijk om uitdagingen om te zetten in kansen tijdens zijn creatieve proces. Hij blijft trouw aan de originele schets en laat zich niet beïnvloeden door computerprogramma's of onvolmaakte technologieën. Het zijn juist de eenvoudige en voor de hand liggende producten die vaak het dichtst bij zijn originele schets liggen.

 

Het directe ontwerpwerk van Fredrik Mattson

In zijn ontwerpwerk streeft Fredrik Mattson altijd naar directheid, zonder afwijkingen of kortere wegen. Door deze benadering creëert hij unieke en functionele designs die zowel esthetisch als praktisch zijn. Als getalenteerde meubelontwerper en interieurarchitect blijft hij zichzelf uitdagen om innovatieve oplossingen te vinden voor elk project dat hij aanneemt.

Lees minder

Bekijk hier onder de producten ontworpen door Fredrik Mattson