projectinrichter Meinema sinds 1980

Kantoormeubelen en designmeubelen. Wij zijn interieur experts op het gebied van Projectinrichting. Interieur | ontwerp | realisatie.  Sinds 1980 innovatief in creatieve inrichtingen - interieurprojecten. De manier van werken blijft veranderen. De trend is nu hybride, duurzaam en huiselijke kantoorinrichting. Omdat wij veel fabrikanten en beurzen over de hele wereld bezoeken, zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste designtrends en ergonomische-facilitaire ontwikkelingen. Wij kunnen voor u een prachtige nieuwe werkomgeving creëren met een nieuwe identiteit, zodat u de stap verder kunt maken. De echte waarde van uw onderneming zijn uw mensen, zorg dat zij een fijne werkplek krijgen, zodat zij het naar hun zin hebben en graag bij u willen werken. Meinema is vooral georiënteerd op de zakelijke markt, toch zijn particulieren van harte welkom

Lees meer

Bianca Kalff

Interieur adviseur

Leonie Smit

Projectinrichter

Kim Shaikh

Commerciële binnendienst

Bodine Hermes

Socials & interieur design

Fred Stalenberg

Projectinrichter

Cindy van Dijk

Commerciële binnendienst

Hans Knoppert

Projectinrichter

Patrick Aarts

Projectinrichter

Jessica Bezuijen

Marketing

Kewal Baitali

Teamleider montage

Kim-Madeleine

Marketing

Manon Mulder

Projectinrichter

Wij willen graag mooie projecten maken voor mooie bedrijven en mensen.

Daarom luisteren we eerst naar uw ervaringen en uw wensen. Hoe wilt u graag werken?

Hoe kunnen wij u helpen met het werven en behouden van gemotiveerd personeel. Juist de werkomgeving is voor veel personeelsleden een belangrijk criterium om voor een bedrijf te willen werken. 

Welke inrichting raakt de juiste snaar van uw medewerkers?
Hoe wilt u uw bedrijf profileren?

Wij vertalen uw specifieke wensen naar een inrichtingsconcept. Door middel van 3D presentaties kunt u meteen zien hoe uw ideale werkruimte eruit kan komen te zien. Op deze manier bewijzen we al jaren lang dat wij voor talloze bedrijven en organisaties een inspirerende en duurzame werkplek weten te creëren.

Bent u benieuwd hoe ons team voor u een inspirerende werkplek kan realiseren?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek..