Projectinrichting | interieurprojecten.

Uw inrichting compleet geregeld! Van interieurontwerp tot en met realisatie, alles geregeld onder één dak bij Meinema.

40 jaar ervaring | doelgericht advies | topkwaliteit van topmerken. Duurzame Turnkey Projectinrichter. Wij hebben alle disciplines in huis om op basis van uw behoeftes u volledig te ontzorgen. Ontwerpers en projectmanagers - Design en ergonomische meubelen, akoestiek, stoffering en wanden.

U kunt bij ons enthousiasme en passie verwachten. Wij maken complete interieurprojecten en helpen u graag met een enkele bureaustoel, een akoestische oplossing of een complete inrichting. Meinema heeft een mooie collectie voor u samengesteld, voor de zakelijke en particuliere klant.

Een mooie inrichting bestaat vaak uit een goede mix van de juiste materialen en producten gecombineerd met de juiste functionaliteiten, akoestische producten zijn hier een belangrijk onderdeel in, net zoals de bureaustoelen en de in elektrisch verstelbare bureaus. Een gezonde werkplek geeft energie en vergroot de prestaties van uw medewerkers. De inrichting van een ruimte speelt hierin een belangrijke rol. Als projectinrichter luisteren wij daarom eerst naar uw wensen en eisen en de wensen en behoeften van uw medewerkers. Wat is de identiteit die uw bedrijf verdiend?
Wat wilt u uitstralen om uw klanten, personeel of leveranciers te bereiken?

Wij helpen u graag met een bureaustoel, een akoestische oplossing of een complete inrichting. Of het nu gaat om het werven van nieuw personeel of klanten, de inrichting van uw bedrijf bepaalt een belangrijk deel van de identiteit van uw organisatie. Een juiste inrichting werkt inspirerend en zorgt ervoor dat u uw doelen gemakkelijker kunt bereiken.

 

ergonomische designmeubelen

Wij creëren samen met de interieurarchitect de uitstraling en facilitaire oplossingen die passen bij uw bedrijf. Van ergonomische bureaustoel, balie tot en met de vergaderruimte. Past een industriële stijl bij uw organisatie, een zakelijke of een creatieve inrichting? Een fijne werksfeer heeft ook een positieve invloed op klanten en het aantrekken van nieuwe werknemers.

Interieurarchitect en ontwerpbureau

Meinema projectinrichter Amsterdam is een verlengstuk voor de interieurarchitect. Vele architecten en ontwerpers halen kennis bij ons vandaan. Wij werken graag samen en verlenen vrijblijvend onze service om tot het beste resultaat te komen. Bent u een intermediair en wilt u ook van de voordelen van het samenwerken met Meinema genieten neem dan contact met ons op.

NIEUW IN HET ASSORTIMENT

.
WILT U MEER INFORMATIE ONTVANGEN OF KUNNEN WIJ U ADVISEREN?
Wij staan voor u klaar om u te helpen, neem hier contact met ons op!
Kantoor projectinrichting Skoon 8 - Oostzaan