Filter fitler

ZORGMEUBILAIR voor hulpbehoevende mensen

Zorgmeubilair zijn speciaal ontwikkelde zorgmeubelen voor hulpbehoevende mensen die meer ondersteuning nodig hebben in het dagelijks leven. Wij bieden een ruime keus aan zorgmeubilair waarbij er een goede balans is tussen sfeer en functionaliteit, hoge kwaliteit voorop staat en het zijn meubelen die gemakkelijk te reinigen zijn. Ze zijn over het algemeen gemaakt van sterk massief Beukenhout. Dit hout dood bacteriën, is bestendig tegen intensief gebruik en heeft een lange levensduur.   Lees meer

In onze collectie hebben wij bijvoorbeeld woonzorg stoelen die voorzien zijn van een zuurvrije stoffering waardoor ze geen onaangename geuren opnemen bij incontinentie. Zorgstoelen kenmerken zich door de armleuningen die vaak net ietsje uitsteken waardoor ze tegelijkertijd zorgen voor een goede ondersteuning bij het opstaan.

Onze zitbanken zijn vaak voorzien van een losse zitting zodat deze gemakkelijk gereinigd kan worden. Ook bieden deze banken een perfecte ondersteuning aan de rug en de benen door de actievere zit. 

De patiënten armstoelen zijn relax fauteuils die voorzien zijn van alle gemakken om zo het zitcomfort en ondersteuning aan ouderen mensen te garanderen. De techniek is netjes in de fauteuil geïntegreerd en is gemakkelijk te bedienen door zowel de gebruikers als het verplegend personeel. Dit soort stoelen zijn vaak voorzien van kenmerken zoals bijvoorbeeld losse afneembare hoezen, een transportbeugel, eettablet, hoofdschouder en neksteun, diepte en hoogte instelling en een neerklapbaar beensteun.

De tafels in onze woonzorg collectie zijn voorzien van een dun blad en extra beenruimte waardoor ze rolstoel toegankelijk zijn. Ook zijn ze gemaakt van een sterk materiaal, zijn makkelijk te reinigen en hebben geen rand aan de onderzijde waardoor stoelen met hogere armleuningen ook makkelijk kunnen aanschuiven.

Wij hebben jarenlang ervaring met projectinrichting en helpen u graag bij het adviseren omtrent zorgmeubilair 

Lees minder
WILT U MEER INFORMATIE ONTVANGEN OF KUNNEN WIJ U ADVISEREN?
Wij staan voor u klaar om u te helpen, neem hier contact met ons op!
Kantoor projectinrichting Skoon 8 - Oostzaan