Filter fitler
Aanbieding | Offerte?

Vul hiernaast uw gegevens in om een mooi voorstel te krijgen.

Wij adviseren onafhankelijk en vrijblijvend. 
Kom langs in een showroom of maak vrijblijvend een advies-afspraak bij u op locatie.

 

 

Zakelijk en particulier Klantenservice NL en BE 0031(0)20-3118396

Slogan akoestiek showroom

KUNSTSTOF STOELEN

Kunststof kantinestoelen zijn gemakkelijk te reinigen en er zijn vele soorten uitvoeringen, deze keuze maken is niet altijd even eenvoudig, bel ons daarom zodat u gemakkelijk een keuze kunt maken.   Lees meer

Onze selectie bestaat uit diverse varianten en per kantineruimte dient u rekening te houden met de volgende zaken;

1. Wat voor soort onderstel wilt u? Een stoel met een slede onderstel of 4-poot onderstel kan vaak ook stapelbaar zijn en kiest u dan voor een stalen, houten of kunststof onderstel?
Indien u voor een stalen onderstel kiest dan heeft u vaak ook de keus om te kiezen voor een kleur poedercoating afwerking die geheel past bij uw huisstijl. Ook kunt u kiezen voor een luxe chroom onderstel echter is deze minder duurzaam en dus meer milieubelastend. Indien u voor een huiselijke look wilt gaan, kies dan voor een houten onderstel die afgewerkt kan worden met een lak, beits of kan worden gezeept in een mooie kleur.
2. Sommige kunststof kantinestoelen zijn ook stapelbaar, wel zo handig want u bespaart en creëert snel extra ruimte in uw eetzaal. Let hierbij wel op stapelbescherming en de frame dikte want hoe dikker het frame is hoe hoger de stapel wordt.
3. Let op gewicht, wij hebben lichtgewicht stoelen die stapelen en verplaatsen makkelijker maken.
4. Kunststof stoelen zijn vaak ook geschikt voor buiten, let dan wel op dat u een stoel kiest met eventueel uv bescherming in polypropyleen.
5. Voor de pootjes hebben de meeste stoelen glijders, echter zijn er verschillende soorten glijders voor verschillende soorten vloeren.

Naast deze zaken zijn er nog meer aspecten waar u rekening mee kunt houden of aan kunt denken, bel ons om het uzelf gemakkelijk te maken, wij helpen u graag

Lees minder
WILT U MEER INFORMATIE ONTVANGEN OF KUNNEN WIJ U ADVISEREN?
Wij staan voor u klaar om u te helpen, neem hier contact met ons op!
Kantoor projectinrichting Skoon 8 - Oostzaan