Filter fitler

NPR 1813 bureaustoelen overzicht

NPR 1813 bureaustoelen zijn zeer ergonomisch en bieden uitgebreide instelmogelijkheden. De gasveer kan in hoogte worden aangepast, en de armleuningen zijn zowel in hoogte, breedte als diepte verstelbaar. Dit is essentieel voor een goede zithouding tijdens beeldschermwerk. Een armleuning zonder smalle breedteverstelling is vaak nutteloos; gebruikers plaatsen deze dan onder het bureaublad en gebruiken ze niet, wat leidt tot een ongunstige werkhouding. Onze experts kunnen u voorzien van de juiste zitinstructies. Hoewel NEN-1335 bureaustoelen vergelijkbare instellingen hebben, is het versteltraject kleiner. Bij een NPR 1813 bureaustoel kan bijvoorbeeld de zitting tot wel 10 cm naar voren en achteren worden geschoven, terwijl goedkopere stoelen slechts een versteltraject van 6 cm bieden.  Lees meer

 

NPR 1813 bureaustoelen SHOWROOM 

De Nederlandse Praktijk Richtlijn (N.P.R.) 1813 is opgesteld als richtlijn voor werkgevers. Bureaustoelen die voldoen aan de NPR 1813 zijn geschikt voor een zeer grote groep mensen vanwege hun ruime instelbereik. Deze stoelen zijn zo aanpasbaar dat vrijwel iedereen er comfortabel op kan zitten, wat essentieel is voor ergonomisch beeldschermwerk. In onze showrooms hebben we diverse modellen in verschillende prijsklassen staan. U bent van harte welkom; maak wel van tevoren een afspraak zodat we voldoende tijd voor u kunnen reserveren. Voor projecten plaatsen we graag een stoel op proef op locatie. Vraag ons naar de mogelijkheden. Afhankelijk van het gewenste merk kunnen we een geschikte showroomlocatie in Amsterdam, Rotterdam of Mijdrecht aanbevelen. We leveren door heel Europa.

 

Wat zijn de voordelen van NPR 1813 bureaustoelen?

NPR 1813 bureaustoelen bieden uitgebreide instelmogelijkheden, waardoor ze geschikt zijn voor bijna alle medewerkers. De gasveer is in hoogte verstelbaar, en de armleuningen kunnen zowel in hoogte, breedte als diepte worden aangepast. Dit bevordert een ergonomische zithouding, vooral bij beeldschermwerk.

0031 (0)20 311 8396 voor vrijblijvend advies of een proefstoel - NPR 1813 bureaustoel

Lees minder
WILT U MEER INFORMATIE ONTVANGEN OF KUNNEN WIJ U ADVISEREN?
Wij staan voor u klaar om u te helpen, neem hier contact met ons op!
Kantoor projectinrichting Skoon 8 - Oostzaan