Filter fitler
Slogan akoestiek showroom

BARKRUKKEN voor projecten

Barkrukken als vergaderstoel of voor in uw restaurant. Vraag een barkruk als test model op proef. Wij komen graag met u in contact. Onze barkrukken collectie is veel groter als hieronder gepresenteerd. Bij het vinden van een geschikt model kunt u denken een de volgende opties;  Lees meer

1. De prijs kwaliteit verhouding, sommige barkrukken hebben een langere garantie en kunnen nageleverd worden, dit geldt echter niet voor alle modellen.
2. Het materiaalgebruik; een kunststof variant is vaak ook geschikt voor buiten en is makkelijk schoon te maken. Let u hierbij dan op dat hij voorzien is van uv bescherming door middel van een polypropyleen laag.
3. Wilt u liever een houten barstool? Dan heeft u tevens de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende afwerkingen zoals lak en beits, elke afwerking heeft weer zo zijn eigen voordelen.
4. Wilt u een barstool met stoffering of een kussen? Let er dan op dat deze stof voldoet aan de brandnormering eisen voor in de projectinrichting. Ook hebben we voor in restaurants stoelen met speciale afneembare en zuurvrij stoffen.
5. Welke zithoogte kiest u? Kiest u voor een barkruk hoogte of barstool hoogte?
6. Het onderstel is tevens belangrijk, wilt u een 4-poot onderstel, slede onderstel of kolomvoet onderstel? Let hierbij op dat bijvoorbeeld een kolomvoet onderstel altijd zorgt voor meer gewicht en bijvoorbeeld niet stapelbaar is.
7. Wilt u inderdaad een stapelbare variant, let dan op de dikte van het frame. Hoe dikker het frame hoe hoger de stapel. Ook adviseren wij om te kiezen voor een variant met een beschikbare stapelwagen. Let tevens op de stapelbescherming!
8. Vrijwel alle barkrukken zijn voorzien van glijders, echter is niet elke glijder geschikt voor elke vloer, vraag ons om advies.

Zoals u kunt lezen zijn er vele aspecten om aan te denken en is het soms best tijdrovend om een geschikte variant te kiezen, bel ons om het u makkelijk te maken.

Lees minder
WILT U MEER INFORMATIE ONTVANGEN OF KUNNEN WIJ U ADVISEREN?
Wij staan voor u klaar om u te helpen, neem hier contact met ons op!
Kantoor projectinrichting Skoon 8 - Oostzaan