Filter fitler

kastenwand voor kantoor

Kastenwand voor kantoor is een ideale optie als men ruimte wilt besparen en in de hoogte opbergruimte wilt creëren. Onze selectie van kastenwanden bestaat uit diverse merken die elk weer hun eigen design hebben ontworpen. Hierin verschillen ze van indeling, materiaalgebruik en natuurlijk ook qua prijs. Zo hebben wij bijvoorbeeld een kast voor tegen de wand gemaakt van houten onderdelen, kunststof planken met een Melamine  Lees meer

of Fineer toplaag en ook kunnen wij kastenwanden geheel op maat laten maken. Met dit soort kasten kan elke variant geheel naar uw wens voldoen en geheel worden aangepast aan de huisstijl van uw organisatie of merk. Bel ons gerust voor een offerte op maat.

BOEKENKASTEN - OPEN KASTEN VOOR KANTOOR

Boekenkasten zijn er bij ons te bestellen van verschillende merken die zich onderscheiden in kasten qua vorm, materiaalgebruik en prijs. Bij het bestellen van de juiste boekenkast is het goed om rekening te houden met een aantal dingen.

Bespaar uzelf tijd en maak het uzelf gemakkelijk door te bellen met ons team, zij kunnen u precies vertellen welke boekenkasten geheel aansluiten op uw wens. Denk bijvoorbeeld aan het volgende;

1. Wilt u een stalen, kunststof of houten boekenkast? Diverse materialen zijn tevens leverbaar in verschillende afwerkingen. Zo kan een houten kast worden afgewerkt met een mooie beits of lakkleur en zo kan staal of metaal bijvoorbeeld worden afgewerkt met een poedercoating. 
2. Let er dan op dat het ene materiaal uiteraard veel zwaarder qua gewicht is dan het andere maar dan ook vaak langer mee gaat.
3. Wilt u een kast die u kunt vastzetten aan de wand of wilt u liever een flexibele kast die u makkelijk kunt verplaatsen? Kies dan voor een kast op wieltjes of een kast op pootjes die voorzien van glijders.
4. Deze glijders zijn tevens te verkrijgen in verschillende materialen, let hierbij op dat bepaalde glijders geschikt zijn voor bepaalde vloeren. 
5. Een kast op pootjes of wieltjes zorgt tevens voor een luchtigere uitstraling.
6. Kiest u voor een gesloten, open of half open/gesloten kast?
7. Vakken of planken en lades of deurtjes?
8. Afwerking van de eventuele lades en deurtjes? Melamine, HPL?
9. Heeft de kast stelvoetjes? Hiermee kunt ut de hoogte verstellen.
10. Wilt u liever een kast die u vrij kunt indelen? Kies dan voor een modulaire boekenkast.
11. Hoogte en dieptematen, wat voor hoogte kast wilt u? Plafondhoogte of een andere hoogte. Qua dieptemaat kunt u veelal kiezen 30, 40 of 60 cm.

Er zijn dus vrij veel dingen om aan te denken bij het vinden van de juiste kast, bel ons team zodat u tijd bespaart!

Lees minder
WILT U MEER INFORMATIE ONTVANGEN OF KUNNEN WIJ U ADVISEREN?
Wij staan voor u klaar om u te helpen, neem hier contact met ons op!
Kantoor projectinrichting Skoon 8 - Oostzaan