Filter fitler

Verstelbare bureaus 

Verstelbare bureaus zijn bureaus die met een slinger of elektrisch in hoogte verstelbaar zijn en dus zo geschikt zijn voor iedere gebruiker. Op deze manier worden lichamelijke klachten tot een minimum beperkt doordat de bloedsomloop op een natuurlijke manier wordt gestimuleerd. Bij dit soort bureaus is het belangrijk om te bedenken wat uw wensen zijn. Is de werkplek een meer vaste werkplek en is het enkel nodig om slechts een paar keer per dag van hoogte te wisselen, dan heeft u aan een slinger verstelling voldoende. Werkt u in een dynamische werkomgeving waar veel flexibele  Lees meer

werkplekken zijn en waar het gewenst is om vaak zittend en staand werken af te wisselen, kies dan voor een elektrisch verstelbaar bureau. 

Wij bieden verstelbare bureaus die gekoppeld zijn aan mooie sideboard kasten en losstaande bureaus. Daarnaast heeft u een ruimte keus tussen materialen, afmetingen, soorten onderstellen en ook hebben wij bijvoorbeeld een verstelbaar bureau die u kunt instellen door middel van een applicatie op uw smartphone. Dit is wel zo handig want die applicatie vertelt ook direct wanneer u mag wisselen tussen zittend en staand werken. 

Verstelbare bureaus zijn ergonomische werkplekken. Wij hebben bij Meinema jarenlange ervaring met het geven van ergonomisch advies. Bel ons voor een adviesgesprek bij u op locatie of bel voor een verstelbaar bureau offerte.

Lees minder
WILT U MEER INFORMATIE ONTVANGEN OF KUNNEN WIJ U ADVISEREN?
Wij staan voor u klaar om u te helpen, neem hier contact met ons op!
Kantoor projectinrichting Skoon 8 - Oostzaan