Filter fitler

Monitorarmen voor op het bureau

Ergonomische monitorarmen hulpmiddelen zoals monitorarmen zijn vaak nodig om volgens de richtlijnen van de arbonorm te werken. Een goede beeldschermwerkplek vraagt om een kantoorinrichting die is afgestemd op de individuele behoefte van de gebruiker. Dit betekent dat iedere kantoorwerkplek voorzien moet zijn van de juiste ergonomische oplossingen, zoals een monitorarm | flatscreenarm. Laat u adviseren door  Lees meer

een van onze arbodeskundigen. Een goed ingerichte computerwerkplek draagt bij aan het comfort van de gebruiker, ze verkleinen ook de kans op uitval door ziekte.

 

Dubbele flatscreenarmen

Naast het afwisselen van de beeldschermwerkzaamheden is het ook belangrijk dat de juiste ergonomische producten toegepast worden. CPU houders, dubbele flatscreenarmen, laptopstandaard in combinatie met een hoogte verstelbaar bureau. Als onafhankelijke projectinrichter kunnen wij u nog veel meer vertellen over arbonormen en regelgeving omtrent de kantoorwerkplek. Wij komen graag bij u langs om inventarisatie te koppelen aan een individueel advies. Dit is namelijk de garantie voor een gezonde werkplek.

Lees minder
WILT U MEER INFORMATIE ONTVANGEN OF KUNNEN WIJ U ADVISEREN?
Wij staan voor u klaar om u te helpen, neem hier contact met ons op!
Kantoor projectinrichting Skoon 8 - Oostzaan