Filter fitler
Aanbieding | Offerte?

Vul hiernaast uw gegevens in voor de aller beste aanbieding!
Wilt u direct contact 0031(0)20-3118396

Kleurstalen - Levertijden - Kortingen.
Wij verzorgen voor u de aller beste inkoopprijs.
Met onze expertise en onze lage overheadkosten leveren wij vaak bedrijven en particulieren in Nederland en België.

Slogan akoestiek showroom

Zitsta bureau voor projecten

Ontdek onze elektrisch verstelbare zit-sta bureaus voor projecten. Met een breed scala aan materialen, kleuren en modellen in onze showroom, kunnen wij u professioneel helpen bij het inrichten van uw kantoor met zit-sta werkplekken. Met kennis van arbonormen en kabelmanagement zorgen wij voor een ergonomische en veilige werkomgeving. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de voordelen van staand werken voor uw projecten.  Lees meer

 

Verbeterde productiviteit

Zit-sta bureaus stellen werknemers in staat om hun werkhouding gedurende de dag te variëren. Door afwisselend te zitten en te staan, kunnen ze vermoeidheid verminderen en hun energieniveau en focus behouden. Dit kan leiden tot een hogere productiviteit en efficiëntie op de werkplek.

 

Gezondheidsvoordelen

Langdurig zitten kan negatieve gevolgen hebben voor de gezondheid, zoals rugpijn, nekpijn en een verhoogd risico op obesitas en hartziekten. Zit-sta bureaus bieden werknemers de mogelijkheid om regelmatig van houding te veranderen, wat kan helpen om deze gezondheidsproblemen te voorkomen of verminderen. Staand werken kan ook de bloedsomloop stimuleren en de spieren activeren, wat de algemene gezondheid en het welzijn ten goede kan komen.

 

Flexibiliteit en aanpasbaarheid

Zit-sta bureaus kunnen in hoogte worden aangepast, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende gebruikers en werkstijlen. Dit maakt ze ideaal voor gedeelde werkplekken of kantoren waar werknemers verschillende behoeften hebben. Bovendien kunnen zit-sta bureaus gemakkelijk worden aangepast aan individuele voorkeuren, waardoor werknemers hun werkplek kunnen personaliseren en comfortabeler kunnen werken.

Lees minder
WILT U MEER INFORMATIE ONTVANGEN OF KUNNEN WIJ U ADVISEREN?
Wij staan voor u klaar om u te helpen, neem hier contact met ons op!
Kantoor projectinrichting Skoon 8 - Oostzaan