ARIAN BREKVELD

Arian Brekveld

Als afgestudeerde van de Eindhoven Design Academy in 1995, heeft Arian Brekveld een indrukwekkende carrière opgebouwd als ontwerper. Zijn objecten zijn stijlvol en tijdloos, zonder overdadige decoratie of designelementen. In dit artikel ontdek je meer over zijn ontwerpfilosofie en zijn unieke benadering van het productieproces.  Lees meer

Van ambachtelijke producten tot vliegtuigstoelen: Arian Brekveld's veelzijdige aanpak. Arian Brekveld is niet bang om te experimenteren met verschillende materialen en technieken, wat resulteert in een breed scala aan producten - van kleine ambachtelijke producten tot hightech vliegtuigstoelen. Deze veelzijdigheid maakt hem een ​​van de meest interessante hedendaagse ontwerpers.

 

Innovatieve ideeën en empathisch vermogen: de kracht achter de ontwerpen van Arian Brekveld

Arian Brekveld staat bekend om zijn innovatieve ideeën en competentie bij de uitvoering ervan. Maar even belangrijk is zijn empathisch vermogen, waardoor hij in staat is om samen te werken met klanten en fabrikanten om grenzen te verleggen in het productieproces. Zijn benadering leidt tot functionele, aantrekkelijke en waardevolle producten die lang meegaan.

Lees minder

Bekijk hier onder de producten ontworpen door Arian Brekveld