Coen Castelijn

Ontdek de veelzijdigheid van Coen Castelijn: een meubelontwerper met passie

Coen Castelijn is een geboren ontwerper die opgroeide in het meubelbedrijf. Met zijn rijke ervaring en scherp oog voor detail, weet hij als geen ander hoe hij praktische en esthetisch verantwoorde kantoor- en wooncollecties kan ontwerpen. In dit artikel maak je kennis met de veelzijdige meubelontwerper, die bekend staat om zijn innovatieve creaties.  Lees meer

KW, RB, AT en RP: De kantoormeubelen van Coen Castelijn

Coen Castelijn heeft diverse kantoormeubelen ontworpen waarbij functionaliteit en design harmonieus samengaan. De KW-, RB-, AT- en RP-collecties zijn stuk voor stuk iconische ontwerpen die niet alleen duurzaam zijn, maar ook zeer comfortabel om op te werken. Elk product uit deze collecties is tot in detail afgewerkt en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en materialen.

KAAST, GROOVE en GROOVE-XS: De wooncollecties van Coen Castelijn

Ook in de wooncollectie heeft Coen Castelijn indrukwekkende designs neergezet. Zijn opvallende KAAST-, GROOVE- en GROOVE-XS-collecties zijn echte eyecatchers voor elk interieur. Deze meubelen worden gekenmerkt door hun strakke lijnen, minimalistische vormgeving en hoogwaardige afwerking. Het gebruik van natuurlijke materialen zorgt voor een warme en tegelijkertijd moderne uitstraling.

Als je op zoek bent naar unieke meubelstukken die stijl en comfort combineren, dan zijn de ontwerpen van Coen Castelijn zeker het overwegen waard. Zijn kantoormeubelen en wooncollecties zijn tijdloos, praktisch en van hoogwaardige kwaliteit – precies wat je mag verwachten van een gepassioneerde meubelontwerper als hij.

Lees minder

Bekijk hier onder de producten ontworpen door Coen Castelijn