gerd couckhuyt

Gerd Couckhuyt: een laatbloeier in de designwereld

Gerd Couckhuyt begon zijn carrière op jonge leeftijd bij Bekaert Engineering als mecanicien en later als elektricien. Pas in 2012 opende hij zijn eigen ontwerpstudio 'Bhoom'. Zijn technische achtergrond en gevoel voor creatie en kunst maken hem tot een completere ontwerper met oog voor visuele en technische aspecten.  Lees meer

 

De man achter Elements, Mood en Moon Island

Met zijn collecties Elements, Mood en Moon Island heeft Gerd Couckhuyt zichzelf bewezen als een getalenteerde ontwerper. Zijn creaties zijn geïnspireerd op de schoonheid van het dagelijkse leven en hebben al diverse prijzen gewonnen, waaronder de Red Dot Award for Product Design.

 

Geïnspireerd door het leven

Gerd Couckhuyt's collecties staan bekend om hun subtiliteit, elegantie en plezier. Zijn Mood-collectie is gericht op licht en doorschijnendheid, terwijl Moon Island zuivere lijnen combineert met kleurrijke motieven. De bekoorlijke vormen van Elements leverden Manutti zelfs een Red Dot Award for Product Design op. Couckhuyt's designs weerspiegelen als geen ander de levendige stijl van deze Belgische ontwerper die pas laat in de designwereld terecht kwam.

Lees minder

Bekijk hier onder de producten ontworpen door Gerd Couckhuyt