Ludovica en Roberto Palomba

   Lees meer

Meubelontwerper Ludovica en Roberto Palomba

Ludovica en Roberto Palomba zijn internationaal gerenommeerde meubelontwerpers die bekend staan om hun minimalistische en tijdloze ontwerpen. Hun unieke stijl combineert esthetiek met functionaliteit, wat resulteert in meubels die zowel mooi als praktisch zijn.

De achtergrond van Ludovica en Roberto Palomba is indrukwekkend. Beiden hebben een opleiding gevolgd aan de Polytechnische Universiteit van Milaan, waar ze afstudeerden in architectuur. Na het afronden van hun studie richtten ze in 1994 hun eigen designstudio op, genaamd "Palomba Serafini Associati". Sindsdien hebben ze samengewerkt met verschillende toonaangevende merken in de meubelsector.

Hun werk wordt gekenmerkt door strakke lijnen, eenvoudige vormen en hoogwaardige materialen. Ze streven ernaar om designs te creëren die zowel tijdloos als duurzaam zijn, waardoor hun meubels een leven lang mee kunnen gaan. Het gebruik van innovatieve technieken en moderne materialen zorgt ervoor dat hun ontwerpen altijd vooruitstrevend zijn.

Ludovica en Roberto Palomba hebben een breed scala aan meubels ontworpen, waaronder stoelen, tafels, banken en verlichting. Ze hebben samengewerkt met gerenommeerde merken zoals Kartell, Foscarini en Zanotta om hun ontwerpen op de markt te brengen. Hun werk is wereldwijd tentoongesteld in gerenommeerde designmusea en heeft talrijke internationale prijzen gewonnen.

Met hun minimalistische benadering van design hebben Ludovica en Roberto Palomba een stempel gedrukt op de wereld van het hedendaagse meubeldesign. Hun tijdloze ontwerpen zijn geliefd bij zowel interieurarchitecten als liefhebbers van design over de hele wereld.

Als u op zoek bent naar meubels die elegantie, functionaliteit en tijdloosheid combineren, dan zijn de ontwerpen van Ludovica en Roberto Palomba zeker het overwegen waard. Bezoek onze website om hun collectie te bekijken en meer te weten te komen over deze getalenteerde meubelontwerpers.

Lees minder

Bekijk hier onder de producten ontworpen door Ludovica en Roberto Palomba