Matthias Dohm

   Lees meer

Matthias Dohm - Meubelontwerper

Matthias Dohm is een talentvolle meubelontwerper die bekend staat om zijn unieke en moderne ontwerpen. Met zijn oog voor detail en passie voor vakmanschap weet hij keer op keer meubelstukken te creëren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn.

Dohm heeft een indrukwekkende achtergrond in de designwereld. Hij heeft gestudeerd aan de gerenommeerde Design Academy Eindhoven, waar hij zich specialiseerde in meubelontwerp. Na het afronden van zijn studie heeft hij ervaring opgedaan bij verschillende gerenommeerde designstudio's, waar hij heeft samengewerkt met bekende designers uit binnen- en buitenland.

Het werk van Matthias Dohm kenmerkt zich door zijn minimalistische stijl en strakke lijnen. Zijn ontwerpen combineren functionaliteit met elegantie, waardoor ze perfect passen in zowel moderne als klassieke interieurs. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en ambachtelijke technieken weet hij meubels te creëren die duurzaamheid en kwaliteit uitstralen.

Matthias Dohm heeft vele prijzen en erkenningen ontvangen voor zijn werk. Zijn ontwerpen worden tentoongesteld in gerenommeerde galerijen en designbeurzen over de hele wereld. Daarnaast werkt hij regelmatig samen met interieurarchitecten en stijlbureaus om unieke meubelstukken te creëren die perfect aansluiten bij de wensen van de klant.

Al met al is Matthias Dohm een meubelontwerper met een indrukwekkende staat van dienst. Zijn minimalistische ontwerpen en oog voor detail maken hem een veelgevraagde naam in de designwereld. Of u nu op zoek bent naar een statement piece of juist naar subtiele elegantie, Matthias Dohm weet keer op keer te verrassen met zijn creaties.

Lees minder

Bekijk hier onder de producten ontworpen door Matthias Dohm