Neunzig Design

   Lees meer

Meubelontwerper Neunzig Design

Neunzig Design is een gerenommeerde meubelontwerper die bekend staat om zijn minimalistische en eigentijdse ontwerpen. Met oog voor detail en functionaliteit creëert Neunzig Design unieke stukken die zowel esthetisch als praktisch zijn.

De achtergrond van Neunzig Design begint met de oprichter, John Neunzig. Na het voltooien van zijn studie Industrieel Ontwerp aan de Universiteit van Amsterdam, besloot John zijn passie voor meubels te volgen en richtte hij Neunzig Design op. Zijn visie was om tijdloze meubels te ontwerpen die naadloos in elke ruimte kunnen worden geïntegreerd.

Neunzig Design heeft zich door de jaren heen gevestigd als een toonaangevende naam in de meubelsector. Met een team van getalenteerde ontwerpers en ambachtslieden werkt het bedrijf nauw samen om innovatieve ontwerpen te realiseren die voldoen aan de behoeften en wensen van hun klanten.

Het gebruik van hoogwaardige materialen en vakmanschap is een integraal onderdeel van elk meubelstuk dat door Neunzig Design wordt geproduceerd. De combinatie van strakke lijnen, subtiele details en functionele elementen resulteert in tijdloze ontwerpen die zowel elegant als duurzaam zijn.

Neunzig Design heeft een breed scala aan meubels in hun portfolio, waaronder banken, stoelen, tafels en opbergmeubels. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen om aan de behoeften van verschillende interieurs te voldoen, of het nu gaat om een modern appartement of een klassiek herenhuis.

Als u op zoek bent naar meubels die schoonheid en functionaliteit combineren, dan is Neunzig Design de perfecte keuze. Met hun minimalistische ontwerpen voegen ze een vleugje elegantie toe aan elke ruimte.

Samenvattend is Neunzig Design een meubelontwerper met een sterke achtergrond en expertise in het creëren van tijdloze en functionele meubelstukken. Met hun focus op kwaliteit en esthetiek hebben ze zich gevestigd als een prominente naam in de branche. Of u nu op zoek bent naar een statement-stuk of subtiele accenten voor uw interieur, Neunzig Design zal zeker aan uw verwachtingen voldoen.

Lees minder

Bekijk hier onder de producten ontworpen door Neunzig Design