Pearson Lloyd

Meubelontwerper Pearson Lloyd

Pearson Lloyd is een gerenommeerde meubelontwerper die bekend staat om zijn innovatieve en functionele ontwerpen. Met meer dan twee decennia ervaring in de industrie heeft Pearson Lloyd een uitstekende reputatie opgebouwd en is hij een veelgevraagde naam in de wereld van het moderne meubeldesign. Bekijk hier de Walter knoll meubelen Het ontwerpteam van Pearson Lloyd bestaat uit Tom Lloyd en Luke Pearson, beiden afgestudeerd aan het Royal College of Art in Londen. Met hun unieke creatieve visie hebben ze talloze prijzen gewonnen voor hun werk op het gebied van meubels, verlichting en productontwerpen.  Lees meer

Een kenmerkende stijl van Pearson Lloyd is het samensmelten van esthetiek en functionaliteit. Elk ontwerp wordt zorgvuldig doordacht om niet alleen visueel aantrekkelijk te zijn, maar ook praktisch en comfortabel in gebruik. Bekijk hier Kyo Walter knoll Het team besteedt veel aandacht aan ergonomie en materiaalkeuze, waardoor hun meubelstukken uitblinken in zowel vorm als functie.

Pearson Lloyd heeft samengewerkt met toonaangevende meubelfabrikanten over de hele wereld. Zijn ontwerpen zijn te vinden in hotels, kantoren, openbare ruimtes en particuliere woningen. Het portfolio van Pearson Lloyd omvat onder andere stoelen, tafels, banken en verlichting die allemaal een tijdloze elegantie uitstralen. Als het gaat om duurzaamheid en milieuvriendelijkheid speelt Pearson Lloyd ook een belangrijke rol. Het ontwerpteam hecht veel waarde aan het verminderen van de ecologische voetafdruk en maakt gebruik van gerecyclede materialen en energie-efficiënte productiemethoden. Kortom, Pearson Lloyd is een meubelontwerper die niet alleen oog heeft voor esthetiek, maar ook voor functionaliteit en duurzaamheid. Met zijn unieke creatieve visie en uitgebreide ervaring blijft hij innovatieve ontwerpen creëren die de tand des tijds doorstaan.

 

Lees minder

Bekijk hier onder de producten ontworpen door Pearson Lloyd