Radice Orlandini design

Meubelontwerper Radice Orlandini Design

Radice Orlandini Design is een bekende naam in de wereld van meubelontwerp. Met hun unieke stijl en tijdloze creaties hebben ze zich gevestigd als een toonaangevende speler in de industrie. Het ontwerpduo, bestaande uit Alessandro Radice en Matteo Orlandini, heeft een indrukwekkend portfolio opgebouwd dat zowel functionele als esthetisch aantrekkelijke meubelstukken omvat.  Lees meer

Alessandro Radice en Matteo Orlandini hebben beiden een achtergrond in industrieel ontwerp en hebben samengewerkt aan diverse projecten voordat ze besloten om hun eigen studio te starten. Ze delen een passie voor minimalisme en streven naar het creëren van tijdloze stukken die naadloos integreren in moderne interieurs.

Een kenmerkend aspect van Radice Orlandini Design is hun gebruik van hoogwaardige materialen. Ze werken vaak met natuurlijke elementen zoals hout en leer, maar ook met moderne materialen zoals metaal en glas. Dit geeft hun ontwerpen een luxe uitstraling en zorgt ervoor dat de meubelstukken lang meegaan.

De ontwerpen van Radice Orlandini hebben een minimalistische esthetiek. Ze worden gekenmerkt door strakke lijnen, eenvoudige vormen en een rustig kleurenpalet. Deze sobere aanpak zorgt ervoor dat hun meubels tijdloos zijn en gemakkelijk te combineren met verschillende interieurstijlen.

Radice Orlandini Design heeft een breed scala aan meubelstukken ontworpen, waaronder zitmeubelen, tafels, kasten en accessoires. Elk stuk is zorgvuldig vormgegeven met aandacht voor detail en functionaliteit. Hun ontwerpen zijn populair bij zowel particulieren als professionals in de interieurbranche.

Als u op zoek bent naar eigentijdse meubelstukken die de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek bieden, dan is Radice Orlandini Design de juiste keuze. Met hun minimalistische benadering en hoogwaardige materialen creëren ze tijdloze meubels die een waardevolle toevoeging zijn aan elk interieur.

 

Lees minder

Bekijk hier onder de producten ontworpen door Radice Orlandini design