Robert Zoller

   Lees meer

Meubelontwerper Robert Zoller

Robert Zoller is een gerenommeerde meubelontwerper die bekend staat om zijn unieke en innovatieve ontwerpen. Met meer dan 20 jaar ervaring in de industrie heeft hij een indrukwekkend portfolio opgebouwd.

Geboren in Duitsland, heeft Robert Zoller altijd al een passie gehad voor design en kunst. Hij studeerde af aan de beroemde designacademie in München en begon zijn carrière als assistent bij een gerenommeerd meubelbedrijf. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan, besloot hij zijn eigen weg te gaan en richtte hij zijn eigen studio op.

De ontwerpstijl van Robert Zoller kan worden omschreven als minimalistisch en eigentijds. Hij gelooft in het creëren van functionele meubels zonder overbodige details. Elk stuk dat hij ontwerpt is zorgvuldig doordacht en combineert esthetiek met comfort.

Het gebruik van hoogwaardige materialen is een kenmerk van de ontwerpen van Robert Zoller. Hij werkt graag met duurzaam hout, hoogwaardig metaal en luxueuze stoffen om meubels te creëren die niet alleen mooi zijn, maar ook lang meegaan.

Robert Zoller heeft een voorliefde voor het ontwerpen van zitmeubelen, zoals banken en stoelen. Zijn ontwerpen zijn vaak te vinden in moderne interieurs, waar ze een gevoel van verfijning en stijl toevoegen.

Als meubelontwerper heeft Robert Zoller verschillende prijzen en erkenningen ontvangen voor zijn werk. Zijn ontwerpen worden regelmatig tentoongesteld op internationale designbeurzen en zijn te vinden in tal van gerenommeerde showrooms over de hele wereld.

Al met al is Robert Zoller een getalenteerde meubelontwerper die bekend staat om zijn minimalistische en eigentijdse ontwerpstijl. Met zijn aandacht voor detail en gebruik van hoogwaardige materialen creëert hij tijdloze meubels die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn.

Lees minder

Bekijk hier onder de producten ontworpen door Robert Zoller