Ronan Erwan Bouroullec

   Lees meer

Ronan & Erwan Bouroullec - Meubelontwerpers

De Franse broers Ronan en Erwan Bouroullec zijn internationaal bekende meubelontwerpers die al vele prijzen hebben gewonnen voor hun innovatieve en eigentijdse ontwerpen. Met een focus op functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid creëren zij unieke meubelstukken die zowel praktisch als visueel aantrekkelijk zijn.

Hun ontwerpfilosofie is gebaseerd op het idee van eenvoud en minimalisme, waarbij ze streven naar het creëren van tijdloze stukken die passen in elke omgeving. De gebroeders Bouroullec combineren traditionele ambachtelijke technieken met moderne productiemethoden om meubels te maken die zowel elegant als functioneel zijn.

Een van hun meest iconische creaties is de "Alcove Sofa", die bekend staat om zijn comfortabele zitplaatsen en akoestische eigenschappen. Dit meubelstuk is ontworpen met het oog op privacy en biedt gebruikers een intieme ruimte om te ontspannen of te werken, terwijl ze worden afgeschermd van de omgeving.

Naast hun meubelontwerpen hebben Ronan & Erwan Bouroullec ook samengewerkt met gerenommeerde internationale merken zoals Vitra, Hay en Alessi. Ze hebben succesvolle collecties gelanceerd die variëren van verlichting tot accessoires, waarbij ze altijd trouw blijven aan hun kenmerkende stijl.

Met hun innovatieve ontwerpen hebben Ronan & Erwan Bouroullec een blijvende indruk achtergelaten in de wereld van meubeldesign. Hun vermogen om functionaliteit en esthetiek te combineren resulteert in tijdloze en veelzijdige meubelstukken die passen bij elke moderne leefruimte.

Lees minder

Bekijk hier onder de producten ontworpen door Ronan & Erwan Bouroullec