Scholten Baijings

 Scholten & Baijings - Meubelontwerper

Scholten & Baijings is een gerenommeerd meubelontwerpersduo dat bekend staat om hun unieke en innovatieve ontwerpen. Het duo, bestaande uit Stefan Scholten en Carole Baijings, heeft wereldwijd erkenning gekregen voor hun verrassende en minimalistische stijl.  Lees meer

Met jarenlange ervaring in de designindustrie hebben Scholten & Baijings een indrukwekkend portfolio opgebouwd. Ze hebben samengewerkt met vooraanstaande merken zoals Hay, Moroso en Maharam, waardoor ze de kans kregen om hun creativiteit en talent te tonen.

Hun ontwerpen kenmerken zich door strakke lijnen, subtiele kleuraccenten en aandacht voor detail. Scholten & Baijings vinden inspiratie in alledaagse objecten en vertalen deze naar eigentijdse meubelstukken die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn.

Een van de bekendste ontwerpen van Scholten & Baijings is de "Colour Wood" serie, waarbij houten meubels worden gecombineerd met levendige kleurpatronen. Deze serie weerspiegelt hun liefde voor eenvoudige vormen en gedurfde kleurencombinaties.

Scholten & Baijings hebben hun stempel gedrukt op de designwereld door hun vermogen om traditionele materialen en technieken te herinterpreteren en ze een eigentijdse twist te geven. Hun ontwerpen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel en duurzaam.

Als meubelontwerpers hebben Scholten & Baijings internationale erkenning ontvangen voor hun werk. Ze hebben talloze onderscheidingen en prijzen gewonnen, waaronder de prestigieuze Dutch Design Award. Hun ontwerpen worden tentoongesteld in gerenommeerde musea over de hele wereld.

 

Conclusie:

Kortom, Scholten & Baijings zijn gepassioneerde meubelontwerpers die bekend staan om hun minimalistische en innovatieve stijl. Met hun unieke ontwerpen weten ze keer op keer te verrassen en inspireren. Of het nu gaat om houten meubels met levendige kleurpatronen of herinterpretaties van traditionele materialen, Scholten & Baijings blijven een invloedrijke kracht in de designindustrie.

 

Lees minder

Bekijk hier onder de producten ontworpen door Scholten & Baijings