Stine Engelbrechtsen

   Lees meer

Stine Engelbrechtsen - Meubelontwerper

Stine Engelbrechtsen is een getalenteerde meubelontwerper die bekend staat om haar minimalistische en functionele ontwerpen. Met een sterke focus op duurzaamheid en esthetiek, weet zij keer op keer unieke stukken te creëren die zowel praktisch als mooi zijn.

Geboren en getogen in Denemarken, heeft Stine Engelbrechtsen altijd al een passie gehad voor design. Ze studeerde af aan de gerenommeerde Design School Kolding, waar ze haar vaardigheden verder ontwikkelde en haar eigen stijl begon te vormen. Haar liefde voor eenvoudige vormen en hoogwaardige materialen is duidelijk terug te zien in al haar ontwerpen.

Eén van de kenmerken van Stine Engelbrechtsens werk is het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, leer en metaal. Ze gelooft dat het gebruik van deze materialen niet alleen bijdraagt aan de duurzaamheid van haar meubels, maar ook aan de tijdloze uitstraling ervan. Haar ontwerpen zijn dan ook niet gebonden aan trends; ze streven naar tijdloze elegantie die jarenlang meegaat.

Stine Engelbrechtsen heeft een oog voor detail en besteedt veel aandacht aan de afwerking van haar meubels. Elk stuk wordt met de hand vervaardigd in haar eigen studio, waar ze nauw samenwerkt met vakmensen om ervoor te zorgen dat elk ontwerp voldoet aan haar hoge kwaliteitseisen.

Met haar minimalistische benadering van design heeft Stine Engelbrechtsen al vele prijzen en erkenningen ontvangen. Haar meubels zijn te vinden in talloze interieurs over de hele wereld, variërend van moderne woningen tot chique kantoren en boetieks.

Kortom, Stine Engelbrechtsen is een buitengewoon getalenteerde meubelontwerper wiens werk gekenmerkt wordt door minimalisme, duurzaamheid en tijdloze elegantie. Met haar unieke ontwerpen blijft ze inspireren en de norm verleggen in de wereld van het moderne meubeldesign.

Lees minder

Bekijk hier onder de producten ontworpen door Stine Engelbrechtsen