Stone Designs

Stone Designs - Meubelontwerper met een unieke visie

Stone Designs is een toonaangevende meubelontwerper die bekend staat om zijn unieke en innovatieve creaties. Met meer dan 25 jaar ervaring in de industrie heeft Stone Designs een sterke reputatie opgebouwd door het leveren van hoogwaardige en tijdloze meubelstukken.  Lees meer

De oprichters van Stone Designs, Cutu Mazuelos en Eva Prego, delen een passie voor het creëren van functionele en esthetische ontwerpen die de tand des tijds kunnen doorstaan. Ze combineren hun expertise in zowel architectuur als industriële vormgeving om meubels te maken die zowel praktisch als mooi zijn.

Een van de kenmerken van Stone Designs is hun focus op minimalisme. Ze geloven dat minder vaak meer is en streven er daarom naar om eenvoudige maar krachtige ontwerpen te maken. Hun meubels hebben schone lijnen, strakke vormen en worden gekenmerkt door hun tijdloze uitstraling.

Het gebruik van hoogwaardige materialen is ook een belangrijk aspect van de ontwerpen van Stone Designs. Ze werken graag met natuurlijke elementen zoals hout, steen en metaal, waardoor hun meubels een organische en duurzame uitstraling krijgen. Door materialen op een creatieve manier te combineren, creëren ze unieke stukken die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn.

Stone Designs heeft verschillende bekroonde ontwerpen op zijn naam staan en heeft samengewerkt met gerenommeerde merken over de hele wereld. Hun meubels zijn te vinden in woningen, kantoren en openbare ruimtes over de hele wereld.

Als je op zoek bent naar tijdloze en functionele meubelstukken die je interieur naar een hoger niveau tillen, dan is Stone Designs de juiste keuze. Met hun unieke visie en oog voor detail weten ze keer op keer prachtige ontwerpen te creëren die perfect passen bij elke ruimte.

Lees minder

Bekijk hier onder de producten ontworpen door Stone Designs