Lees meer

Meubelontwerper Studio Wiege

Welkom bij ons artikel over de meubelontwerper Studio Wiege. In dit artikel zullen we meer informatie geven over de achtergrond en het werk van deze talentvolle ontwerper.

Studio Wiege is een gerenommeerd meubelontwerpbedrijf dat bekend staat om zijn minimalistische en functionele ontwerpen. Het bedrijf is opgericht door Janine Verstraeten, een ervaren en gepassioneerde meubelontwerper met een unieke visie.

Achtergrond van Studio Wiege: Janine Verstraeten heeft haar opleiding gevolgd aan de Design Academy Eindhoven, waar ze zich specialiseerde in meubelontwerp. Na het afronden van haar studie heeft ze gewerkt bij verschillende gerenommeerde designstudio's voordat ze besloot haar eigen studio op te richten.

Het werk van Studio Wiege kenmerkt zich door strakke lijnen, eenvoudige vormen en gebruiksgemak. De ontwerpen zijn minimalistisch maar toch functioneel, waardoor ze perfect passen in moderne interieurs.

Bij Studio Wiege wordt er veel aandacht besteed aan duurzaamheid en kwaliteit. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgvuldig worden geselecteerd om ervoor te zorgen dat de meubels lang meegaan. Daarnaast wordt er ook rekening gehouden met het milieu door te kiezen voor milieuvriendelijke productiemethoden.

Studio Wiege heeft een breed scala aan meubelstukken in hun collectie, waaronder stoelen, tafels, kasten en verlichting. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen om zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel te zijn.

Als u op zoek bent naar tijdloze en eigentijdse meubelstukken van hoge kwaliteit, dan is Studio Wiege de juiste keuze. De ontwerpen van Janine Verstraeten zullen zeker een toevoeging zijn aan uw interieur.

Kortom, Studio Wiege is een meubelontwerpstudio die bekend staat om zijn minimalistische en functionele ontwerpen. Met oog voor duurzaamheid en kwaliteit creëert Janine Verstraeten unieke meubelstukken die perfect passen in moderne interieurs. Bezoek de website van Studio Wiege voor meer informatie over hun collectie en om hun prachtige ontwerpen te bewonderen.

 

Lees minder

Bekijk hier onder de producten ontworpen door Studio Wiege