Susanne Gronlund

Meubelontwerper Susanne Grønlund

Susanne Grønlund is een gerenommeerde meubelontwerper die bekend staat om haar unieke en innovatieve ontwerpen. Met een achtergrond in zowel design als architectuur, creëert ze meubels die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn.  Lees meer

Geboren en getogen in Denemarken, werd Susanne al op jonge leeftijd geïnspireerd door de eenvoudige en minimalistische ontwerpstijl die zo typerend is voor Scandinavisch design. Ze streeft ernaar om deze kenmerken te integreren in al haar creaties, waarbij ze vorm en functie combineert op een harmonieuze manier.

Een van de kenmerken van Susanne's werk is haar gebruik van hoogwaardige materialen. Ze gelooft dat de juiste keuze van materialen essentieel is voor het creëren van duurzame en tijdloze meubelstukken. Haar ontwerpen hebben vaak strakke lijnen, maar ook organische vormen, waardoor ze perfect passen in moderne interieurs.

Als veelgevraagd meubelontwerper heeft Susanne Grønlund samengewerkt met verschillende internationale merken en heeft ze tentoonstellingen gehad over de hele wereld. Haar creaties worden gewaardeerd om hun functionaliteit, esthetiek en vakmanschap.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe eettafel, een comfortabele fauteuil of een elegante kast, de meubels van Susanne Grønlund bieden altijd een tijdloze stijl die past bij elke interieurinrichting. Met haar aandacht voor detail en haar streven naar perfectie, creëert ze meubels die zowel mooi als functioneel zijn.

Als je op zoek bent naar hoogwaardige designmeubels met een Scandinavische touch, moet je zeker de creaties van Susanne Grønlund bekijken. Haar ontwerpen zullen je ruimte transformeren en een gevoel van verfijning toevoegen aan je interieur.

Lees minder

Bekijk hier onder de producten ontworpen door Susanne Grønlund