Image

DUTCHBONE meubelen

Dutchbone showroom Amsterdam 0031 (0)20 311 8396
Particulieren zijn bij ons ook van harte welkom. Wij hebben een Dutchbone service en montagedienst in de gehele Benelux. Buiten de Benelux werken wij met partners.

Dutchbone meubelen is een Nederlandse duurzame onderneming die mooie kwaliteit meubelen ontwerpen en produceren, geïnspireerd op culturen vanuit de hele wereld. Met een eerbetoon aan vakmanschap uit het verleden en heden, creëert het merk unieke, etnische en duurzame interieurstukken.

Lees meer
Downloads Download icon
Prijslijst download-bestand-icoon
Brochure download-bestand-icoon Brochure download-bestand-icoon
Merk:
Dutchbone
Brochure Brochure
Prijslijst
Prijslijst
Brochure Brochure

DUTCHBONE NEDERLAND - BELGIË 0031 (0)20 311 8396

Dutchbone meubelen zijn vooral te herkennen aan de wereldse etnische invloeden en de duurzame materialen. De collectie is tijdloos en zo ontworpen dat de unieke stukken generatie op generatie mee kunnen gaan. In onze Dutchbone showroom Oostzaan kunt u diverse stukken komen bezichtigen en uitproberen.

 

over dutchbone meubelen | wereldwijde inspiratie

Dutchbone meubelen is onderdeel van het bekende merk Zuiver en streeft eveneens naar het ontwerpen en produceren van hoogwaardige design meubelen die tijdloos zijn. Dutchbone richt zich tevens op duurzaamheid van de producten. Zo hebben zij een hoofdkantoor waarbij 30% van zijn eigen energie op zonnepanelen werkt en streven zij binnen 5 jaar de 100% te halen. Ook moedigen ze alle fabrikanten aan om verpakkingsmaterialen te gebruiken die recyclebaar zijn en het gebruik van nieuw plastic en piepschuim te verminderen. De ontwerpers van Dutchbone richten zich vooral op eeuwenoude materialen, tradities en het behouden ervan. De collectie is een ware weerspiegeling van een werelds interieur, waarbij de focus ligt op de geschiedenis van de tradities en vakmanschap en handgemaakte meubelen. 

 

dutchbone SHOWROOM AMSTERDAM

Dutchbone Amsterdam Showroom, Skoon 8 - Oostzaan - Zakelijk en Particulier,
Dutchbone showroom, Schoot 2 1551 NB Westzaan

Graag komen wij met je in contact bel ons voor een afspraak. 
0031 (0)20 311 8396 voor Dutchbone meubelen