Image

Tecno MEUBELEN

Tecno meubilair voor woning- en kantoorinrichting is een begrip in de meubelwereld en heeft een ruim assortiment tafels, banken en fauteuils waarbij de nadruk ligt op design, kwaliteit, materialen en vakmanschap. Originele ontwerpen, elegant in vorm maar ook technisch en industrieel zoals bijvoorbeeld het iconische ontwerp de Nomos tafel.  Lees meer

Tecno meubelen showroom Amsterdam Nederland 0031 (0)20 311 8396
Particulieren zijn bij ons ook van harte welkom. Wij hebben een service en montagedienst in de gehele Benelux. Buiten de Benelux werken wij met partners.

Lees minder
Alle
Bank | Fauteuil
Bureaus
Kast
Vergadertafels

Tecno MEUBELEN

Tecno meubilair voor woning- en kantoorinrichting is een begrip in de meubelwereld en heeft een ruim assortiment tafels, banken en fauteuils waarbij de nadruk ligt op design, kwaliteit, materialen en vakmanschap. Originele ontwerpen, elegant in vorm maar ook technisch en industrieel zoals bijvoorbeeld het iconische ontwerp de Nomos tafel. Lees meer

Offerte | Aanbieding

Vaak mogen wij van de fabrikant geen korting online vermelden.

Neem contact op voor een aanbieding.
Klantenservice 0031(0)20-3118396

Prijslijst
Merk:
Tecno
Prijslijst
Aanbieding | Offerte?

Vul hiernaast uw gegevens in om een mooi voorstel te krijgen.

Wij adviseren onafhankelijk en vrijblijvend. 
Kom langs in een showroom of maak vrijblijvend een advies-afspraak bij u op locatie.

 

 

Zakelijk en particulier Klantenservice NL en BE 0031(0)20-3118396

X
Prijslijst
Offerte | Contact
Prijslijst
Offerte | Aanbieding

Tecno meubelen showroom Amsterdam Nederland 0031 (0)20 311 8396
Particulieren zijn bij ons ook van harte welkom. Wij hebben een service en montagedienst in de gehele Benelux. Buiten de Benelux werken wij met partners.

 Terug naar boven

OVER Tecno DESIGN 

In 1953 hebben de tweelingbroers Osvaldo en Fulganzio Barsani het merk onder hun eigen naam gestart. Hoewel de origine van het bedrijf zich focuste op traditionele ambachtelijke productie, wilde Osvaldo zich gaan richten op industriële productie. Osvaldo was afgestudeerd in architectuur aan de Polytechnische Universiteit van Milaan en Fulgenzio had economie gestudeerd waardoor zij samen de ideale combinatie vormden voor het starten van het nieuwe merk. De eerste officiele presentatie van hun ontwerpen was in 1954 op de 10e Triënnale van Milaan. Dit bleek cruciaal voor het pas opgerichte bedrijf. Ze gingen verder dan de regulier displays en creëerden contexten waarin de elementen konden worden getoond, gerangschikt en gepromoot in een nieuwe huiselijke omgeving. Door te experimenteren met nieuwe dimensies in woninginrichting, werd Osvaldo Borsani een van de meest invloedrijke figuren in de hedendaagse school van Italiaans design. Maar niet alleen zijn ontwerper hebben het merk gevormd. Fundamenteel is  de ervaring die samen met Norman Foster is opgedaan met het nieuwe kantoorsysteem, Nomos. De prachtige ontwerpen die het merk door de jaren heen heeft gemaakt zijn terug te vinden het belangrijkste museum van hedendaagse kunst in Italië en ook in diverse musea over de hele wereld en tegenwoordig heeft het bedrijf kantoren in vele wereldsteden zoals bijvoorbeeld Milaan, London, New York, Parijs en Dubai.

TECNO SHOWROOM AMSTERDAM OOSTZAAN
Showroom Skoon 8 – Oostzaan - Zakelijk en Particulier, 
hier presenteren wij alle materialen en enkele modellen
Graag komen wij met u in contact bel ons voor een afspraak
0031 (0)20 311 8396 voor meer informatie over Tecno meubelen